Jakie słodycze najbardziej lubicie

« Powrót do grupy: Przepisy kulinarne

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9

28 kwietnia 2026, 19:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio odkryłam, że opłatki na tort świetnie sprawdzają się nie tylko na głównym cieście, ale też w mniejszych wersjach na muffinkach. Można dzięki nim stworzyć spójny słodki stół, który zachwyci gości dbałością o detale. Wybór wzorów jest teraz tak ogromny, że ogranicza nas tylko wyobraźnia – od delikatnych kwiatów po dynamiczne sceny akcji. Wolicie gotowe wzory z postaciami, czy szukacie raczej eleganckich, kwiatowych motywów opłatkowych?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kotlety mielone z pieczarkami i serem Liczba postów: 9 Grupa: Przepisy ku... Ostatnie zmiany klimatyczne mocno wpływają na rynek surowców spożywczych. Susze i niespodziewane opady mają bezpośredni wpływ na ceny produktów. Jednym z portal...
  • Jak wybrać nadziewarkę do kiełbas Liczba postów: 6 Grupa: Przepisy ku... Chętnie się dowiem ___ celebrytka łapacz snów
  • Burgery z grilla Liczba postów: 6 Grupa: Przepisy ku... Zainteresowanym tematem mogę polecić ofertę, z której sam niejednokrotnie korzystałem i nigdy nie było problemów. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetow...
  • wegetarianskie przepisy Liczba postów: 118 Grupa: Przepisy ku... Zastanawialiście się kiedyś, jak to jest z tym cateringiem dietetycznym? Miałam ostatnio okazję rozmawiać ze znajomą, która korzysta z takiej diety. Mówiła, że....
  • Herbata Liczba postów: 87 Grupa: Przepisy ku... Ostatnio miałem trochę wolnego czasu i dowiedziałem się o https://un-mate.pl/ . To naprawdę jest bardzo dobra oferta. Na pewno o tym powiem mojemu kumplowi.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21088 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 125

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */