Jakie wybrać drzwi wewnętrzne?

« Powrót do artykułu: Jakie wybrać drzwi wewnętrzne? | « Powrót do grupy: Budowa i remont

22 września 2015, 16:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie do końca rozumiem rozróżnienie na fornir i okleinę. Jeśli na przykład o tych drzwiach http://www.salonyhoff.pl/kolekcje/drzwi/wewnetrzne/standardo we/sabia mam napisane "fornirowany naturalną okleiną dębową, panel z głęboką strukturą drewna", to właściwie są one zrobione z drewna, czy tylko drewnem oklejane? Bo ta "głęboka struktura" sugerowałaby, jakby to miała być tylko imitacja 3D, ale z drugiej strony, jest napisane, że naturalna. jaka jest potem różnica w użytkowaniu?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2016, 11:14

podstawa zadowolenia z drzwi jets dobrze wykonany dobry montaz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 czerwca 2017, 13:24

Co znaczy, że okleina ma "przestrzenny charakter"? Czy chodzi o to, że po prostu imituje fakturę drewna?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2017, 21:42

Pojeździć, posprawdzać, popytać. Trzeba też pamiętać o tym, że ważna jest jakość, bo ona tak naprawdę umożliwia dobry montaż.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2017, 10:12

Jeśli drzwi to tylko drewniane. Drewno jest trwalsze, jest piękne i jak postawimy na dobrej jakości, świetne elementy domu jak drewniane okna, drewniane drzwi, ładna, wysokiej jakości podłoga i dobrze dobrany kolor ścian to meble mogą być tańsze i mniej efektowne a mieszkanie czy dom będą wyglądać luksusowo. Jeśli chodzi o okna i drzwi drewniane mogę polecić http://www.wiktorczyk.com.pl/pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2017, 07:41

Mam podobne zdanie w tej kwestii, jeżeli drzwi wewnętrzne to zdecydowanie te drewniane które raz, że będą solidne to po drugie będą się też bardzo ładnie prezentować, a przecież poniekąd oto chodzi i taką funkcję spełniają drzwi wewnętrzne.

www.My-house.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2017, 10:38

Mój brat kupował drzwi z www.top-dach.com.pl. Z tego co widziałam to drzwi są bardzo solidne i trwałe.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 428

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >