Jakie wybrać okna PCV?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

29 maja 2018, 12:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Dla mnie okna PCV od drutexa są najlepsze, bo nie dość, że nie przepłacam, to jeszcze zyskuję super jakość. Polecam każdemu, kto szuka sprawdzonego produktu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 maja 2018, 10:20

Dobrej jakości, funkcjonalne i posiadające wysoką izolacje akustyczną i termiczną są okna firmy Kapica okna opole Profile wykonane są w technologii pięciokomorowej, co znacząco wpływa na obniżenie strat ciepła. Partnerem firmy jest znana firma Schuco.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 czerwca 2018, 10:45

Wszystkim osobom mieszkającym w okolicach Szczecina mogę polecić www.kupokna.eu Sprzedają świetne okna i drzwi. Sam zdecydowałem się na zakup okien drewnianych od nich, które są solidne i bardzo dobrze się prezentują.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2018, 10:05

Wiecie co każdy tak przywykł, że jak coś się zepsuje albo jest stare to trzeba od razu wymienić na nowe. Z oknami tak samo. Przecież jak ma się okna stare to można je uszczelnić czy wyregulować i okna odzyskują dawną świetność. Ja mam okna z pcv, które mają juz swoje lata i po ostatniej zimie zrobiły się nie szczelne. Też myślałem o wymianie ale znajomy dał mi namiary na Serwis Meteo https://www.serwismeteo.pl/regulacja-okuc-oki ennych/, który oferuje regulację okien. Po ich naprawie okna znów sa szczelne a ja nie musze wydawać pieniędzy na nowe okna.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lipca 2018, 11:10

Najlepiej kierować się opiniami o firmie. Ja zdecydowałem się na okna PCV firmy Drutex. Jest to znany i popularny producent okien, który ma wiele dobrych opinii. Oferują swoje okna w 43 wariantach kolorystycznych, więc mogłem dobrać kolor pasujący do elewacji mojego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lipca 2018, 17:22

Wybierając okna do budowanego domu postawiłem na wysoką jakość i markę od lat rozpoznawalną na polskim rynku czyli Oknoplast. Okna zakupiłem u ich partnera premium Sampre w Bydgoszczy. Znalazłem tu profesjonalna obsługę z doskonałym doradztwem, a do tego dokładnym montażem.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2018, 14:11

Moim zdaniem chodzi zarówno o wybór konkretnej marki, jak i o zwrócenie uwagi na okna produkowane przez sprawdzone firmy, które dbają o jakość produktu na każdym etapie. Tak jest np. z marką Schüco i firmami Premium, które z nią współpracują. Okna produkują i montują wyszkoleni fachowcy z doświadczeniem. W tej grupie można wymienić np. Jezierskiego czy Empol.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lipca 2018, 22:52

Jestem zdania, że na oknach nie powinno się oszczędzać. Wiadomo że jakość idzie w parze z ceną. Okna od nich https://dobredrzwiokna.pl/29-okna-plastikowe- pcv na pewno spełnią wszystkie twoje wymagania.

Ten post był edytowany przez janek437 dnia: 16 lipca 2018, 22:52
Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2018, 16:05

W przypadku naszego domu wybór padł na okna oraz drzwi PCV, wyprodukowane przez GROBUD http://www.grobud.pl/ . Są oni odpowiedzialni za wykonanie materiałów o niezwykle solidnej i porządnej jakości zdobiącej nasz dom. Wysoka jakość za super cenę!

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2018, 10:54

A może okna wykonane za pomocą technologii V-Perfect? Nie wiem, czy o tym słyszeliście, ale takie okna cechuje wysoka dokładność łączeń naroży. Więcej o tym poczytacie na stronie http://www.ekoplast-krakow.pl/produkty/okna/t echnologia-v-perfect. Wszystkim, którzy chcą mieć idealne okna przez długie lata, polecam właśnie takie rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna dachowe? Liczba postów: 373 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 575 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • agencja Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Dais - https://dais.pl/ to agencja marketingowa, która łączy doświadczenie w social mediach z efektywnymi strategiami performance marketingowymi. Dzięki analizo...
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
  • wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 346

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >