offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marianek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Zbydrew.pl inżynier
|
|
| |
offline theme fachowiec
|
|
| |
offline marek84 majster
|
Jeśli komuś zależy na solidnych i wytrzymałych drzwiach zewnętrznych, sugeruję kontakt z Mitbau z Wrocławia. Produkują energooszczędne drzwi z PVC i aluminium na profilach Schuco. Do tego można dobrać dowolne zabezpieczenia, a w stolarce aluminiowej także inteligentne rozwiązania dostępu. Usługa obejmuje oczywiście profesjonalny montaż, bo bez tego nawet najlepsze drzwi tracą połowę swojej wartości. |
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Pytanie jak z cenami i czy są jakieś badania na te drzwi,
bo jak chciałem pobrać katalog to poproszone mnie o
zalogowanie się. Trochę dziwne. Co najmniej jakby nie
chcieli Klientom pokazać co mają, w jakiej cenie i z
jakimi właściwościami są te drzwi. |
| |
Gość: dragomir praktykant |
Bardzo dobrą firmą zajmującą się stolarką okienną i drzwiową jest www.okna-dsystem.com.pl Jeżeli zależy wam na solidnych i eleganckich drzwiach to polecam wam zapoznać się z ich ofertą. Sam mam drzwi od nich w swoim mieszkaniu i jestem z nich zadowolony. |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
W końcu jedna z nielicznych tutaj firm z ciekawą i
rozbudowaną ofertą i w dodatku z pomysłem na to co można
oferować. Mają podstawową ofertę ale na dole jest lista
producentów jakich drzwi mogą mieć jeszcze w ofercie.
Bardzo dobre rozwiązanie moim zdaniem, choć trochę mi tu
pachnie mniejszym rabatem na te drzwi, co za tym idzie tylko
ceną katalogową. |
| |
Gość: Katarzynna praktykant |
Myślę, że nie ma jednego najlepszego producenta, wszystko zależy od rodzaju drzwi, od miejsca montażu itp. Dlatego ja bym porównała oferty różnych producentów na konkretnym typie drzwi i po pomiarze, bo parametry techniczne też mają tu znaczenie. Polecam usługi DobreDrzwi.pl w zakresie takiego pomiaru, sprzedaży i montażu. |
| |
offline piotr9489 doświadczony
|
We Wrocławiu działa sprawdzona firma Mitbau. Produkują bardzo trwałe i energooszczędne drzwi, które zatrzymują ciepło nawet przy większych mrozach. W swojej ofercie mają drzwi zarówno z PCV, jak i z aluminium. Do tego obsługa jest bardzo pomocna na każdym etapie, zaoferowali nam też darmową wycenę i bezpłatny pomiar :D |
|
Jakiego producenta drzwi zewnętrzne najlepsze?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...