Jakiej firmy brama garażowa najlepszym rozwiązaniem?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

27 listopada 2008, 12:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaka brama garażowa waszym zdaniem będzie najlepsza? Chciałbym żeby ta brama garażowa była koloru machoniowego, otwierana do góry na pilota bez żadnych ozdobników. Uprzejmie proszę was o pomoc.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 stycznia 2009, 14:38

witam,
Proste pytanie, prosta odpowiedź: tylko Hormann. Aha, i broń Boże nie zakładaj tych drzwi samemu. Najlepiej wziąć ekipę licencjonowana przez producenta bramy. Wtedy nie wymigają się tak łatwo od ewentualnych napraw i gwarancji, tłumacząc się że to wina złego montażu. Dobrych fachowców znajdziesz na stronie fachowaekipa.pl
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2009, 16:09

Witam,
ja ostatnio też szukałem dobrej bramy i mogę się pochwalić, że znalazłem taką firmę co oferuje tanie i solidne bramy, firma nazywa się aluminiumap

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2009, 00:29

Hormann jest bardzo dobry ale moim zdaniem za drogi taki zestaw jak Ty chcesz ma Wisniowski jest tańszy i ma towar bardzo dobrej jakości, oczywiście tak jak stweirdził przedmówca weźmontażystów firmowych to gwarancja dobrej usługi.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2009, 23:28

zgadzam się bramy Wiśniowskiego są solidnie zrobione , cena też przyzwoita.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2009, 13:32

byłem wczoraj u znajomego kupił brame przesuwną w Castoramie nie znoszę marketów i towaru z tantąd ale ten wygląda o dziwo solidnie ciekawe jak długo postoi.

pzdr.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2015, 06:14

Proszę, chcesz i masz - http://www.hanbud.com.pl/dystrybutor-bram-wjazdowych-bramy-g arazowe-drzwi-stalowe,22,bramy-segmentowe-wisniowski,52.chtm , dokładnie to czego szukałeś. Brama garażowa o wybranym przez Ciebie kolorze, prosto od producenta z Krakowa a co najważniejsze, dobra jakościowa i sprawdzona przeze mnie. Sprawdza się świetnie zarówno latem jak i zimą, kiedy temperatury schodzą poniżej -15, żadnych awarii.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2015, 21:29

ja moge polecic bramy hormann, sam taka kupowalem do swojej posiadlosci rok temu tutaj www.artmar-lublin.pl oczywiscie segmentowa, bo wedlug mnei jest duzo wygodniejsza

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2016, 15:08

Polecam segmentowe bramy garażowe, które można zobaczyć tu http://emaks.pl/inne/bramy-garazowe.html, dodatkowo czujniki na podczerwień - to się naprawdę przydaje.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2016, 09:07

Ja montowałem brame garażową segmentową z firmą Famix ...bardzo dobre wykonanie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 337

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >