Gość: Marcin P. praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline m_kwiecien fachowiec
|
przynajmniej szczera reklama,ale w wątku chodzi o drzwi
przeszklone, nie całe szklane, ani tym bardziej kabiny
prysznicowe, to tak jakbym mnie ktoś o drzwi w bramie
garażowej a ja bym mu odpisał kup sobie Portę. Owszem
mają dobre drzwi, ale nie do bram garażowych tylko typowe
do domu, a Ty właśnie coś takiego zrobiłeś. Nie znam
twojego towaru, pewnie jest dobry, ale nie trafiłeś w
temat wogóle. |
| |
Reklamy Google | |
offline Niewiadomski.com.pl doświadczony
|
|
| |
offline m_kwiecien fachowiec
|
wiesz opinia,opinii nierówna ludzie mają różne doświadczenia, ja musiałem kupić CB radio do samochodu ale nie od razu presidenta, ale miało być dobre pochodziłem poczytałem zebrałem opinie i kupiłem Midland wszyscy mi mówili jakie to dobre radia a moje po dwóch miesiącach się popsuło nie usłyszałem ostrzeżenia i dwie stówy w plecy. Ogólnie te radia są dobre mi się trafiło kiepsko dużo sprzedaję i kupuje więc nie napisze zę Midland robi kijowe radia bo mi się popsuło, a wielu ludzi tak robi nie mając oglądu na większą całość więc tak naprawdę trudno jest się podeprzeć na 100% opiniami z internetu. Ja bardzo sobie cenię Portę sprzedajemy miesięcznie ~1.500 sztuk tych drzwi średnio w tym jest 8 reklamacji, czyli super firma, a niech napisze coś osoba której przy tych drzwiach trafiła się reklamacja jest to zwykły konsument, który nie pracuje w branży, przejedzie się konkretnie po jakimś modelu bo on miał reklamację, a drzwi mogą być super tylko jemu się tak poprostu trafiło. A teraz siedzisz, czytasz i komu uwierzysz???? I to jest ten problem. |
| |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline glassimex praktykant
|
|
| |
Gość: nieboraczek praktykant |
Parę miesięcy temu skorzystałem z super oferty http://zakladszklarski.wroclaw.pl Zależało mi na tym, aby mieć oszklone drzwi i voila : wykonali to w bardzo fachowy sposób, a drzwi prezentują się fantastycznie. :) |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
No to chłopie odkopałeś dinozaura sprzed 7 lat. Nawet nie
mogę wejść na ich stronę, bo wyskakuje mi, że jest tam
jakiś wirus czy coś - nie znam się na tym. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
W wyborze drzwi zewnętrznych istotne są ich parametry izolacyjne, systemy antywłamaniowe oraz dopasowanie do aranżacji. W ofercie firmy Drawex znajdziesz propozycje renomowanych producentów takich jak Gerda, Porta, Dre, Delta czy Jaro. Firma Drawex z siedzibą w Gdańsku i Gdyni oferuje szeroki wybór drzwi, dlatego warto tam zajrzeć, umówić się na pomiary i wycenę, aby znaleźć odpowiednią opcję, spełniającą konkretne oczekiwania zarówno pod względem estetyki, jak i funkcjonalności. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Odkryj różnorodność oraz funkcjonalność drzwi aluminiowych, które będziecie mogli znaleźć na https://conflo.pl/s-33-drzwi-aluminiowe. Firma Conflo oferuje precyzyjnie wykonane produkty, łączące nowoczesny design z trwałością w zakresie funkcjonalnych drzwi aluminiowych. Znajdziesz tam różne warianty, dopasowane do indywidualnych potrzeb i stworzonych przez Was ogrodów zimowych. Warto podejść do tego na spokojnie, aby podjąć przemyślaną decyzję. Pozdrawiam serdecznie! |
|
Jakiej firmy drzwi oszklone są najlepsze?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...