Jakiej firmy drzwi oszklone są najlepsze?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

25 października 2009, 14:13

Zgadzam sie: good 0 bad

TANIO I SOLIDNIE
[url]www.overglass.pl

- drzwi szklane
- kabiny prysznicowe
- ścianki szklane
- panele kuchenne
- lustra na wymiar
- balustrady
- daszki szklane

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 listopada 2009, 23:16

przynajmniej szczera reklama,ale w wątku chodzi o drzwi przeszklone, nie całe szklane, ani tym bardziej kabiny prysznicowe, to tak jakbym mnie ktoś o drzwi w bramie garażowej a ja bym mu odpisał kup sobie Portę. Owszem mają dobre drzwi, ale nie do bram garażowych tylko typowe do domu, a Ty właśnie coś takiego zrobiłeś. Nie znam twojego towaru, pewnie jest dobry, ale nie trafiłeś w temat wogóle.
pzdr.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 listopada 2009, 14:37

Ile firm tyle opinii,tak wiec najlepiej kierować się własnym rozsądkiem a przed zakupem poczytać opinie o konkretnym modelu. Nei ma innej rady.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2009, 20:17

wiesz opinia,opinii nierówna ludzie mają różne doświadczenia, ja musiałem kupić CB radio do samochodu ale nie od razu presidenta, ale miało być dobre pochodziłem poczytałem zebrałem opinie i kupiłem Midland wszyscy mi mówili jakie to dobre radia a moje po dwóch miesiącach się popsuło nie usłyszałem ostrzeżenia i dwie stówy w plecy. Ogólnie te radia są dobre mi się trafiło kiepsko dużo sprzedaję i kupuje więc nie napisze zę Midland robi kijowe radia bo mi się popsuło, a wielu ludzi tak robi nie mając oglądu na większą całość więc tak naprawdę trudno jest się podeprzeć na 100% opiniami z internetu. Ja bardzo sobie cenię Portę sprzedajemy miesięcznie ~1.500 sztuk tych drzwi średnio w tym jest 8 reklamacji, czyli super firma, a niech napisze coś osoba której przy tych drzwiach trafiła się reklamacja jest to zwykły konsument, który nie pracuje w branży, przejedzie się konkretnie po jakimś modelu bo on miał reklamację, a drzwi mogą być super tylko jemu się tak poprostu trafiło. A teraz siedzisz, czytasz i komu uwierzysz???? I to jest ten problem.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2009, 17:10

teraz na rynku jest taki wybór, że można się w tym wszystkim pogubić! każde drzwi mają zarówno swoich zwolenników jak i przeciwników... opinii w internecie jest masa, ale ja i tak dalej nie wiem co wybrać, myślałam o porcie ale jeszcze się waham

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 grudnia 2010, 11:01

Witam

Bardzo ciekawe kabiny prysznicowe i nie tylko ...

www.glassimex.pl

CENNIK
http://www.voila.pl/105/mxq0w/?1

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2017, 10:46

Parę miesięcy temu skorzystałem z super oferty http://zakladszklarski.wroclaw.pl Zależało mi na tym, aby mieć oszklone drzwi i voila : wykonali to w bardzo fachowy sposób, a drzwi prezentują się fantastycznie. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2017, 09:02

No to chłopie odkopałeś dinozaura sprzed 7 lat. Nawet nie mogę wejść na ich stronę, bo wyskakuje mi, że jest tam jakiś wirus czy coś - nie znam się na tym.

A co do drzwi, to nie lepiej było skorzystać z oferty Porty, Erkado, DRE czy jeszcze innej znanej firmy? Ja z doświadczenia wiem, że takie "szklarskie" czy "stolarskie" patenty w cale nie wychodzą taniej, a w razie awarii to nawet nie wiesz gdzie szukać nowych okuć do takich drzwi. Mam na myśli szklane drzwi, bo do wewnetrznych czy zewnętrznych klasycznych drzwi wszędzie znajdziesz jakąś pomoc.
Zobacz jak charakterystyczne są okucia do takich drzwi:
http://erkado.pl/?ch_akcesoria=okucia

Tu sobie samodzielnie nie wywiercisz dziury w szkle hartowanym aby dobrać inną klamkę z innym rozstawem śrub byle zakryła otwory z poprzedniej klamki.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2024, 10:51

W wyborze drzwi zewnętrznych istotne są ich parametry izolacyjne, systemy antywłamaniowe oraz dopasowanie do aranżacji. W ofercie firmy Drawex znajdziesz propozycje renomowanych producentów takich jak Gerda, Porta, Dre, Delta czy Jaro. Firma Drawex z siedzibą w Gdańsku i Gdyni oferuje szeroki wybór drzwi, dlatego warto tam zajrzeć, umówić się na pomiary i wycenę, aby znaleźć odpowiednią opcję, spełniającą konkretne oczekiwania zarówno pod względem estetyki, jak i funkcjonalności.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2024, 08:32

Odkryj różnorodność oraz funkcjonalność drzwi aluminiowych, które będziecie mogli znaleźć na https://conflo.pl/s-33-drzwi-aluminiowe. Firma Conflo oferuje precyzyjnie wykonane produkty, łączące nowoczesny design z trwałością w zakresie funkcjonalnych drzwi aluminiowych. Znajdziesz tam różne warianty, dopasowane do indywidualnych potrzeb i stworzonych przez Was ogrodów zimowych. Warto podejść do tego na spokojnie, aby podjąć przemyślaną decyzję. Pozdrawiam serdecznie!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 381

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >