Chciałbym sobie "stuningować" swoją kuchnię :lol: I teraz mam pytanie do was ziomy i ziomki. Poooomóżcie mi. Jakiej firmy płyta indukcyjna jest najlepsza. Proszę doradźcie mi jakąś taką płytę w cenie około 3 tysi. Może być nawet mniej ale nie wiecej. Najlepiej jakby była na 4 stanowiska grzewcze. Pliz. Doradźcie coś.
Gość: Ciepły_ziomosław praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Cordi praktykant |
To post szczególnie zaadresowany do Firmy Electrolux. Jestem szczęśliwym posiadaczem pralki tej firmy (rewelacja), odkurzacza (spoko), zmywarki (ok), lecz niestety nieszczęśliwym frajerem bo kupiłem płytę elektryczną ( nie indukcyjną)EHS-60200P. Panowie z firmy electrolux: czy celowo urządzenie jest tak sprytnie skonstrułowane, że zrypało się dokładnie 2 miesiące po gwarancji? Uszkodzenie nastąpiło po chwilowym zaniku energii, padł moduł wykonawczy. Ponieważ electrolux cieszy się najdroższym serwisem, zatem koszt tej naprawy przekracza 600pln. Ludzie kochani!!! Przestrzegam przed zakupem takich badziewi, moja lojalność do tej firmy została skutecznie zachwiana, a firma electrolux niech zacznie produkować płyn do mycia naczyń albo niech obniży koszty serwisu o jedno zero bo szybko przestanie istnieć na rynku. Pozdrowionka |
| |
Reklamy Google | |
offline Lauren doświadczony
|
Ja uważam, że bardzo dobry jest sprzęt boscha. Ale widzisz z takim doradzaniem to jest tak, że jedna osoba jest zakochana w jakiejś marce i będzie jej bronić, a drugiej się sprzęt tej marki zepsuł i będzie ją odradzać. Myślę, że żaden sprzęt nie jest bezawaryjny, ale jak już wiesz, że np. electrolux ma drogi serwis, to poszukaj producenta z tanim. Na wszelki wypadek;) |
| |
Gość praktykant |
|
| |
Gość: ada393823 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline zuzkaa doświadczony
|
@Ada - jaki przedział cenowy Cię interesuje? I ogólnie czy mogłabyś powiedzieć nam coś więcej? Wtedy będzie nam o wiele łatwiej cokolwiek doradzić. Jeśli ja miałabym cokolwiek polecić, to były by to płyty indukcyjne od Kernau, tutaj znajdziesz poszczególne modele wraz ze zdjęciami i specyfikacją - http://www.kernau.com/kategoria/plyty-grzewcz e/plyty-indukcyjne.html. Mam u siebie w kuchni płytę indukcyjną tej marki i jestem bardzo zadowolona, bo w przystępnej cenie udało mi się kupić naprawdę dobrej jakości produkt. W mojej kuchni sprawdza się model KIH 6412-4B z 4 polami grzejnymi o 10 poziomach mocy. |
|