Janpul

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

26 marca 2015, 14:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Sorry, Kacha :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 maja 2015, 10:03

A czy powiesz cos wiecej o tym skoro jestes juz na kupnie??? Jestem zainteresowany ale nie znam zadnej informacji z pierwszej reki a chcialbym wiedziec zanim sie skredytuje bo to przeciez jest dezycja na wiele lat z gory dziekuje POZDRAWIAM

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 maja 2015, 09:41

Damian, jesli sie chcesz czegos dowiedziec, to dlaczego po prostu nie udasz sie do biura sprzedazy, tylko szukasz pomocy na forum? :) Bez przesady, nikt za Ciebie tego nie zrobi. Wejdz na strone, poszukaj gdzie jest biuro i jedz. Teraz te kobiety z JP sa nawet na terenie tego nowego bloku co postawili i mozesz od razu porozawiac i obejrzec. Internet/wyszukiwarka nie gryzie :P

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2015, 23:51

Bez przesady, a moze nie kazdy ma ochote i czas przebijac sie tam w tygodniu, jak sie pracuje po 10 godzin i nie ma czasu? Po to mamy internet, zeby z niego korzystac.
Damian, na stronie sa aktualne zdjecia inwestycji i na google+. A w biurze panie daja rade, wiec udziela Ci odpowiedzi na wszystkie pytania, jak nie mozesz osobiscie :) Wiem z autopsji, bo tyle co wszystko dopinalem tam. pozdro

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2015, 12:14

Hej. Czy jest tu ktoś kto upił niedawno mieszkanie w NMP? Moglibyście się wypowiedziec, ale proszę poważnie? Jestem w trakcie podpisywania umowy, mam całkiem korzystne warunki i ogólnie no jestem raczej zdecydowana, ale chciałabym możliwie zebrać jak najwięcej infrormacji. Proszę o info tutaj lub na emaila.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 sierpnia 2015, 23:00

Adii, czy mógłbyś wypowiedzieć się jakoś konkretniej o tym? Bo piszesz,że dopinałeś i że ok, ale co konkretnie i jak i na co zwrócić uwagę. Odpisz proszę tutaj albo na priv, bardzo zalezy mi na czasie, bo mają promocję na miejsca parkingowe i komórki, a nie załapałam się na MDM i zalezy mi bardzo!

Zgłoś | Cytuj | Link

1 października 2015, 17:05

Nana, na ich stronie są zdjęcia z otwarcia. Póki co plac dopiero został zagospodarowany, obok znajduje się ich nowe miasto pruszków i przypuszczam, że wciąż są na etapie ugładzania okolicy. Ale miejsce przyjemne, szczególnie w lecie i wiosną, dzieciaki skaczą po fontannie i jeżdżą na deskorolkach :P Tyle wygrać! :D

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2015, 10:48

Jak moglas nie zalapac sie MDM? Ja mieszkam w NMP i mdm dostalismy bez problemu, a byl poczatek czerwca jak sie staralismy, wiec teoretycznie polowa roku. Sprawdz dokladnie, bo ta promocja dalej jest i zawsze jestes do prodzu z cena za miejsce dla auta :)

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2015, 14:16

Ej, dobra wiadomość dla tych którzy pytali o otoczenie i w ogóle wygląd, a nie mają czasu tam pojechać:D Obczajcie sobie na ich wirtualne osiedle: https://rynekpierwotny.pl/oferty/grupa-jankowski-pulchny-gor czak/nowe-miasto-pruszkow-pruszkowski-pruszkow-2811/wirtualn y-spacer/ Wszystko można obejrzeć :P

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2015, 14:31

Hej hej czy ktoś z Was orientuje się co janpul będzie budował jeszcze jakieś inwestycje? Odrzucił bank moje podanie o kredyt i yyych no nie wiem co teraz :( Będę chyba szukać innego banku, bo mam upatrzone mieszkanie w Nowym Mieście, ale chciałabym wiedzieć czy w przyszłości coś będą budowali, jakby mi nie poszło :( Mam nadzieje, ze ten nowy rok bd dla mnie lepszy :(

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Odbiór mieszkania od dewelopera Liczba postów: 5 Grupa: Nieruchomoś... Warto poczytać artykuły, w których mowa o odbiorze. Tam na pewno znajdziemy wiele potrzebnych informacji.
  • Wybór dewelopera w Warszawie Liczba postów: 33 Grupa: Nieruchomoś... Super opcją jest obecnie kupno mieszkania pod wynajem, polecam zapoznać się z ofertą APM Development http://lokaleinwestycyjne.pl/. Takie mieszkanie to szybki z...
  • deweloper we Wrocławiu Liczba postów: 367 Grupa: Nieruchomoś... Ja zdecydowałam się na wybór dewelopera inkom we Wrocławiu. Myślę, że warto. Wszystkie informacje były mi przekazywane. Serdecznie polecam.
  • Pułapki deweloperskie? Liczba postów: 229 Grupa: Nieruchomoś... Myślę, że spodobać się Wam mogą takie nowe mieszkania lublin: https://galadom.pl/ . Polecam zapoznać się bliżej z ich ofertą. Jestem pewna, że także Wy znajdzie...
  • Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 12 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19504 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 402

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >