Janpul

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

6 listopada 2016, 21:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Tak, bedzie kolejny etap - rozpoczeli juz przedsprzedaz :) na stronie sa informacje odnosnie jakis przykladowych metrazy i mozna juz rezerwowac, pewnie bedzie ciut taniej :>

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2016, 12:21

http://www.nowemiastopruszkow.janpul.pl/ Na stronie są wszystkie informacje. Dwupokojowe mieszkanie mnie akurat nie interesuje, ale myślę, że spoko pomysłem są małe mieszkanka 20-parę metrów, które można kupić za spoko $ i wynająć :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 marca 2017, 17:08

Wizualizacja to wizualizacja, trzeba poczekac na cos wiecej ;) Ja ogolnie mieszkania w Pruszkowie bym nie kupila, ale mysle ze ta inwestycja jest calkiem calkiem. Z jednej strony fajnie, ze blisko SKM, z drugiej - nie wiem czy bym sie przywyczaila do dzwiekow. Teren fajny i okolica tez. Ale to nie Warszawa. No chociaz dla kogos to moze byc zaleta :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2017, 22:45

dla mnie mieszkanie poza stolica to juz teraz tylko zaleta (mam 32 lata). skonczylam studia, mam dobra prace (dojezdzam), a moje dziecko ma blisko do przedszkola. zmienilismy otoczenie i wynieslismy sie pod Warszawe. Co do tych pociągów SKM - to fakt, są dość blisko SKM ale dla mnie to zaleta. Poza tym od zawsze mieszkam blisko torów, to kwestia przywyczajenia. Plusy przeważają nad minusami moim zdaniem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2017, 22:13

A co sądzicie o tych realizacjach lokali pokazowych , które sa teraz na ich stronie? http://www.nowemiastopruszkow.janpul.pl/lokal-pokazowy-galer ia Przemawia do Was ten styl skandynawski/minimalistyczny, ktory jest doslownie wszedzie? Nie wiem czy nie wolalabym mieszkania w jakims rustykalnym stylu... Tyle ze w bloku? To dobry pomysl?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 czerwca 2017, 14:37

Wydaje mi sie, ze marzenia sa po to zeby je realizowac. Styl rustykalny nie koniecznie pasuje tylko do domku na wsi ;) Jesli masz mozliwosci i pomysl to warto na niego postawic. Moze skorzystaj po prostu z opcji proponowanej przez tego dewelopera i wybierz firme ktora sie tym profesjonalnie zajmuje? http://www.nowemiastopruszkow.janpul.pl/aranzacja-wnetrz - sprawdz sobie!

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lipca 2017, 14:24

styl rustykalny kompletnie tam nie pasuje. Jesli nie znamy sie na tym, to lepiej oddac te prace fachowcowi. Takie moje zdanie :) Popatrz na całą galerię w tym nowym mieście pruszków - ewidentnie aż prosi się tutaj styl nowoczesny. Takie moje zdanie. Może postaw na eklektyzm?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2017, 14:00

Planujesz zakup mieszkania, domu lub działki? Świadczymy kompleksowe wsparcie w procesie zekupu nieruchomości. Weryfikujemy sytuację prawną, sprawdzamy umowy kupna-sprzedaży, oceniamy stan techniczy, przeprowadzamy negocjacje cenowe ze sprzedającym. Serdecznie zapraszamy do współpracy: www.inspex.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2017, 18:06

Czy ktoś kupił mieszkanie w II etapie Nowego Miasta Pruszkow? Chciałabym zasięgnąć trochę informacji. Dowiedziałam się, że w pobliżu powstaje galeria handlowa. Co o tym sądzicie? Wstępnie uważam, że to raczej zaleta. Ale sama nie wiem. Wypowiedzcie się proszę

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2017, 12:27

Wszystko zależy od Ciebie. To, co dla jednego jest zaletą, dla innego może być wadą. Więc wiesz - wszystko jest względne :) Osobiście nie lubię mieszkać na odludziu i fajnie jest mieć jakieś centrum handlowe blisko domu - szczególnie docenia się to mając małe dziecko :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Odbiór mieszkania od dewelopera Liczba postów: 5 Grupa: Nieruchomoś... Warto poczytać artykuły, w których mowa o odbiorze. Tam na pewno znajdziemy wiele potrzebnych informacji.
  • Wybór dewelopera w Warszawie Liczba postów: 33 Grupa: Nieruchomoś... Super opcją jest obecnie kupno mieszkania pod wynajem, polecam zapoznać się z ofertą APM Development http://lokaleinwestycyjne.pl/. Takie mieszkanie to szybki z...
  • deweloper we Wrocławiu Liczba postów: 367 Grupa: Nieruchomoś... Ja zdecydowałam się na wybór dewelopera inkom we Wrocławiu. Myślę, że warto. Wszystkie informacje były mi przekazywane. Serdecznie polecam.
  • Pułapki deweloperskie? Liczba postów: 229 Grupa: Nieruchomoś... Myślę, że spodobać się Wam mogą takie nowe mieszkania lublin: https://galadom.pl/ . Polecam zapoznać się bliżej z ich ofertą. Jestem pewna, że także Wy znajdzie...
  • Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 12 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19504 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 469

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >