Janpul

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

21 sierpnia 2013, 23:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na JanPul. Widzieliśmy jakieś negatywne opinie, że niby zawalili termin itd... Projekt nowego osiedla w Pruszkowie bardzo się nam spodobał, więc umówiliśmy się na rozmowę. Wyjaśniono nam, że wykonawca upadł i na tym polegał problem. Faktycznie, późniejsze realizacje były już OK, nie było żadnych obsunięć. No i się zdecydowaliśmy...:) Najprawdopodobniej kupimy mieszkanie w Wisniowym Sadzie II, nie mogę się doczekać:) Układ mieszkań jest super, więc będzie można łatwo i szybko urządzić nasz kącik :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2014, 14:45

Kamilu, czy możesz napisać coś więcej? Ja także zdecydowałam się już praktycznie na mieszkanie w Nowym Miescie Pruszkow (http://www.nowemiastopruszkow.janpul.pl/) ze wzgledu na super standard i piekny wyglad bloku. Poza tym, mam juz troche dosc scislego centrum Warszawki, musze odpoczac od tego zgielku:/ Czy mozesz powiedziec jak u Ciebie było z odbieraniem? Slyszalam, ze nie ma problemow i ze sa terminowi, moglbys cos na ten temat powiedziec? Nie wiem jaki uklad masz w Wisniowym, czy podobny do tego nowego bloku czy nie, ale chyba nie bylo problemu z urzadzaniem? W NMP te uklady sa faktycznie przemyslane i mysle, ze poradze sobie z aranzajca bez problemu. Moze ktos poleci kogos od aranzacji wnetrz, sprawdzonego, z Warszawy albo okolic?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 października 2014, 19:29

Widzę, że przepadliscie i temat nie jest rozwijany? No szkoda... Czy nie ma tu nikogo kto mógłby się wypowiedzieć o nowej inwestycji? Mnie tez interesuje Nowe Miasto PRuszkow? Mnie ta oferta jakoś bardzo ujęła :) Ale chciałabym wiedzieć coś więcej z internetu, bo kazda firma mowi wiadomo to samo. Z takich na zywo opini to spotkalam sie z dwma, obie byly pozytywne co mnie ucieszylo. No i co z aranzacja tka jak Agata napisalas? Bo uklady piekne, tylko ja jakos zupelnie sie na tym nie znam...

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2014, 13:30

Ja jestem tym nieszczęśliwym, który zdecydował się na kupno mieszkania u tego dewelopera. Jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia. W garażu po 2 latach od oddania pojawił się grzyb na ścianie. Jest wiele niedoróbek. Nie można doprosić się u niego napraw z tytułu rękojmi.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2014, 09:47

ja z kolei mam dobre doświadczenie z deweloperami, a dokładniej z jednym , ale słyszałam bardzo dużo negatywnych opinii o różnorodnych firmach, dlatego przestrzegam żeby dokładnie czytać umowę i wyjaśniać wszelkie niejasności! ostatnio spotkałam się z przypadkiem, w którym deweloper ustanowił siebie jako zarządcę budynku, czyli w umowie zapewnił sobie źródło dochodu przez kilka następnych lat... nie wiem jak się to skończyło u was, ale warto kilka razy wszystko sprawdzić niż się potem uczyć się na swoich błędach

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 14 stycznia 2017, 11:10
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 grudnia 2014, 11:09

A widzieliście nową przestrzeń, która teraz powstała w Pruszkowie? Pruszków o tym pisze: http://pruszkow.squiz.pl/dla-mieszkancow/kultura/wydarzenia/ plac-mechanikow-i-nowe-miasto-pruszkow . Chodzi o Plac Mechanikow, ktory powstal w miescie. Jest tam tablica, fotanna, laweczki zeby mozna bylo sobie usiasc :)) Co o tym sadzicie? Ma tam powstac osiedle, ktore zrealizuje Jankowski Pulchny. Kupilibyscie tam mieszkanie? To oczywiscie luzno pytam, nie wiadomo nawet kiedy mialoby tam cos ruszyc, ale moim zdaniem potencjal jest :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2015, 13:46

Widzialem, ze tutaj oferta jest naprawde obszerna i na pewno cos zawsze się znajdzie www.indomo.info.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2015, 10:13

Fari, wiesz coś więcej o tym Placu mechaników? Będą tam coś budować? Bo póki co to widzę,że ruszyli tylko z samym eee zorganizowaniem placu. Pytam bo inne oferty JanPula są całkiem spoko, ciekawe co wymyślą tym razem:D

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2015, 19:28

Podobno beda, ale kiedy to nikt tego nie wie :))) Poki co w Pruszkowie tylko widac kolejny etap Nowego Miasta Pruszkow ze zamkneli - wkolo rozkopane jeszcze jak diabli, ale blok prezentuje sie mega :D Szkoda, ze juz wszystko sprzedane no i ogolnie, ze nie mam takiej ilosci gotowki hehe :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2015, 14:02

Ulka chyba niezbyt dobrze patrzyłas :) Nieprawda ze wszystko sprzedane, jak wejdziesz na ih strone to klikasz w inwestycje i masz wirtualne osiedle i sie podswietlaja na rozne kolory te co sprzedane i te co nie;) Nie przesadzajmy, jeszcze sporo zostalo, wiem bo jestem na kupnie i sie orientuje. Wiec moze najpierw popatrz, a potem mow:) Rozkopane moze i jest, ale przeciez wiadomo, ze wszystko bedzie zrobione, dla mnie blok jest rewelacyjny i nie zaierzam sie przejmowac tym, ze jest bloto teraz!!!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
  • Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy Liczba postów: 181 Grupa: Nieruchomoś... Jeżeli ktoś z was nie chcę mieszkać w Warszawie i interesuję go na przykład mieszkanie w Brwinowie od developera to polecam zapoznać się z ofertą developera htt...
  • mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Mieszkania w Warszawie Liczba postów: 39 Grupa: Nieruchomoś... Podpisywaliście kiedyś cesję umowy deweloperskiej? Ja ostatnio zdecydowałem się na zakup nieruchomości od dewelopera. Bardzo pomocny okazał się dla mnie artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19412 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 313

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >