Jar Tech - Usługi Budowlane

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

30 lipca 2010, 22:09

Zgadzam sie: good 0 bad

-Kładzenie posadzek
-Kładzenie tynku metodą tradycyjną
-Wykonywanie instalacji centralnego ogrzewania, wody, kanalizacji
-Układanie kostki brukowej
-Szpachlowanie, malowanie
-Budowa domów jednorodzinnych i innych budynków
-Układanie glazury
-Spawanie konstrukcji dachowych i innych
-Wykonujemy montaże wkładów kominowych i kominów wolno stojących
-Elewacje, ocieplanie budynków

Jarosław Czajkowski
Adres
Brodziszewo Ul. Sokolnicka 8
64-500 Szamotuły
Nr. Kontaktowy 661-490-372

Adres strony firmowej http://www.jar-tech.xt.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2010, 18:27

Zgadzam sie: good 0 bad

A ja zapraszam na Listwy-Dekoracyjne.pl .:)) Polecam i serdecznie zachęcam do odwiedzenia strony:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...
  • MIODY POLSKIE Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Teraz pewnie dużo osób skorzysta z miód polski . Sam o tym powiem mojemu znajomemu.
  • Cięcie laserowe Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Teraz naprawdę warto skorzystać z cięcie laserowe . Jeszcze dzisiaj o tym powiem mojemu znajomemu.
  • Które stoły do produkcji i naprawy palet opłaca si... Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Które stoły do produkcji i naprawy palet opłaca się kupić? Jest tego trochę na rynku, a ja po latach wchodzę znowu na rynek i nie wiem na co się zdecydować.
  • Własna firma Liczba postów: 285 Grupa: Firmy budow... Jeżeli są tutaj osoby, które mają problemy związane ze swoją firmą, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie firmę DEBERG - zadłużona spółka co grozi....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 152

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >