Jasny stylizowany parkiet, idealny do wnętrz w stylu retro.

« Powrót do artykułu: Jasny stylizowany parkiet, idealny do... | « Powrót do grupy: Wnętrza

26 stycznia 2016, 11:43

Zgadzam sie: good 0 bad

jasny parkiet musi właśnie pasować do wnętrza, to zalezy od mebli koloru scian, u mnie zona uparła sie na jasną deskę z ArtCore co prawda ładnie to wygląda, bo dobrze zaaranżowała sypialnię,a le ja jestem zwolennikiem ciemnej, klasycznej deski.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 czerwca 2016, 22:03

Też uważam, że podłoga musi pasować do wnętrza. Ciemne podłogi są piękne, ale ja wybrałam jasne deski baltic wood.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2016, 11:56

Zgadza się,grunt aby taka podłoga nam się podobała i była solidna na lata,od tego należy zacząć. Ja z doświadczenia polecam zastanowić się nad kamieniem naturalnym,co o tym sądzicie?

www.kamieniarstwo.com.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2016, 17:51

Ja w nowym mieszkaniu zdecydowałem się na drewnianą podlogę wykonaną z olchy. Wszystkim zajęli się specjaliści z www.ardi.com.pl. Idealnie to wpasowało się w moje całe wnętrze, a co najważniejsze jest bardzo solidna.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 listopada 2017, 21:21

A my mamy stary parkiet - do renowacji. Przy okazji mamy zamiar zmienić barwę parkietu - z tego co czytałam na stronie
http://www.klinikaparkietu.pl/porady/zmiana-b arwy-parkietu to jest to możliwe :) Na pewno bardziej podobają mi się jasne podłogi i taką chciałabym u siebie po remoncie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19419 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 313

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >