offline ![]() Nasikkk00 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() lydienna82 praktykant
![]() |
Zawsze myślałem, że nikogo nie potrzebuję i że lepiej mi będzie samemu. Dlatego nie miałam wielu przyjaciół, a o związkach nawet nie mówię. Ale jakoś chciałem wypróbować portal randkowy russian women eu, tak dla samej ciekawości, żeby zobaczyć, co tam się dzieje. Zacząłem komunikować się z pewną Ukrainką, która całkowicie wywróciła mój świat do góry nogami. Zacząłem myśleć zupełnie inaczej. Zrozumiałam, że chcę mieć rodzinę, dzieci i szczęście. I zdałam sobie sprawę, że chcę ukrainki na żony)) Wziąłem ją więc za żonę i teraz spodziewamy się dziecka. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() bossbojas67 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() kamila.nowa fachowiec
![]() |
Osobiście od jakiegoś czasu korzystam z portalu https://randkujmy.no/. Szczerze mogę polecić go każdemu. Bardzo bezpieczne miejsce zrzeszające prawdziwych użytkowników. Daje możliwość dodawania profili do ulubionych, okazywania zainteresowania więc możesz się odezwać kiedy chcesz nie koniecznie od razu. Ja jestem bardzo zadowolona. |
| |
offline ![]() KateB kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google |
Jesteś bardziej samotnikiem czy towarzyski?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- auto firmowe Liczba postów: 103 Grupa: Trudne tema... Warto było tu zajrzeć fajnie że tu trafiłem
- Firma transportowa Liczba postów: 101 Grupa: Trudne tema... Warto było tu zajrzeć fajnie że tu trafiłem
- Prezent na 18 Liczba postów: 94 Grupa: Trudne tema... Warto było tu zajrzeć
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 591 Grupa: Trudne tema... Zainteresowało mnie, że e-recepta może być wystawiona nawet w nocy, jeśli tylko lekarz pełni dyżur online. Dla mnie to mega wygodne, zwłaszcza przy nawracającyc...
- Ile kosztuje parking na lotnisku Okęcie? Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku — a ten często prowadzi na lotnisko. Ale zanim oderwiesz się od ziemi, warto zadbać o to, co zostaje na niej — Twój...