Kabina prysznicowa to prestiżowa sprawa

« Powrót do artykułu: Kabina prysznicowa to prestiżowa sprawa | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

5 czerwca 2015, 14:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Kolumna prysznicowa to nie tylko oszczędność wody, to również relaks czy szybkie sposób na odświeżenie się podczas upałów http://centrumpr.pl/artykul/wygoda-w-lazience-kolumny-pryszn icowe,70380.html

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2015, 11:19

chciałbym mieć taką przestronną, oświeloną łazienkę jak na tych zdjęciach! Jak remontowaliśmy naszą, to żona bardzo chciała mieć taką przestronną kabinę (enę stąd: http://www.salonyhoff.pl/kolekcje/wyposazenie-lazienek/kabin y-prysznicowe?page=1#!prettyPhoto ), ale w łazienkach w bloku na wszystkim musisz oszczędzać przestrzeń, więc skończyło się na tradycyjnej małej, zaokrąglonej..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 stycznia 2016, 21:58

KAbina prysznicowa może być pieknym dopełnieniem całej łazienki tylko trzeba dobrze ją dobrać. Ja mam Fila i swoją "prostotą" cudownie u nas wygląda. Zawsze są pytania co to za model, bo nie jest to byle co. Niemiecka jakość w estetyce i wykonaniu daje na prawdę wiele :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2016, 20:41

Zgadzam się ze stwierdzeniem tematu, że kabina prysznicowa to bardzo prestiżowa sprawa i najlepiej aby stanowiła piekną pełnie całej aranżacji. Diga to na prawdę cudowna kabina z ekskluzywnynm designem i wykończeniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2016, 12:56

Dobry projekt łazienki to podstawa. Dzięki niemu świetny wygląd idealnie współgra z funkcjonalnością. Kabiny nowoczesne, minimalistyczne eleganckie i łatwe w utrzymaniu w czystości nie muszą być drogie. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na www.anielskalazienka.pl a szczególnie z kabinami z serii FRESH LINE i EASY IN, które dodadzą elegancji w Twojej łaziance i idealnie będą pasowały do minimalistycznego wnętrza.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lipca 2016, 11:57

Kabina prysznicowa stanowi czasem o głównej dekoracji łazienki,więc postarajmy się aby naprawdę była ładna i spełniała nasze oczekiwania przez dłuższy okres czasu. akurat co do jej wyboru,to chętnie doradzimy,podobnie jak kolorystykę płytek czy mebli na www.Vocco.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2022, 08:36

Według mnie jeżeli będziecie na etapie poszukiwań profesjonalnego wsparcia i wysokiej jakości w zakresie kabin prysznicowych to tutaj zdecydowanie mogę polecić do sprawdzenia ofertę https://oltens.com/pl/kabiny-prysznicowe gdzie będziecie mogli znaleźć różne modele odnośnie stylu i rozmiarów, także wersji z brodzikiem oraz walk in. Pozdrawiam serdecznie, pięknej łazienki życze!

Zgłoś | Cytuj | Link

16 kwietnia 2024, 10:46

Co do poszukiwań zarówno pięknych i funkcjonalnych propozycji w zakresie baterii do kabin prysznicowych to na pewno warto zajrzeć do oferty przygotowanej przez markę Sotbe u których możliwości zdecydowanie nie brakuje zarówno chromowanych, jak i w czarnym wydaniu. A konkretne propozycje możesz przejrzeć tutaj https://sklep.sotbe.com/baterie-kuchenne-zlew ozmywakowe-krany-do-kuchni. Niezłe ceny i 5 letnie gwarancje.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2024, 19:05

Z całą pewnością
kabiny prysznicowe to wygodne rozwiązanie. Ja sama planuję kupić sobie prysznic do mojej łazienki i nawet wstępnie mam coś na oku na stronie prysznice.pl. U nich macie jakby co szeroki wybór w poszczególnych modelach.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2024, 19:42

synthroid tablets in india

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 194

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >