Co powiecie odnośnie kabin bez brodzika? Podobają się Wam
takie? Wg mnie są o wiele bardziej funkcjonalne i
łatwiejsze w utrzymaniu w czystości, niż kabiny z
brodzikiem. Myślałem także o wersji walk-in, ale te są
wg mnie gorsze. A czemu? bowiem z takiej to się chlapie po
łazience.
Wg mnie taka kabina
prysznicowa bez brodzika 80x80 jest o wiele bardziej
funkcjonalna, a wg Was? Jakie jest Wasze zdanie na ten
temat?
offline Paweł1985 kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Szafirowa praktykant
|
Prysznic bez brodzika jest szczególnie polecany właścicielom małych łazienek, gdzie liczy się każdy centymetr powierzchni. Warto je instalować w blokach, jednak wtedy na podłodze i ścianach zazwyczaj kładzie się dwuskładnikową masę uszczelniającą tzw. folię w płynie. To dobre rozwiązanie,warto się na taki brodzik zdecydować. |
| |
Reklamy Google | |
offline Anika doświadczony
|
Wielu ludzi widząc taką kabinę, zastanawia się czy jest to bezpieczne i czy woda leje się na podłogę. Okazuje się, że jeśli strefa natrysku ma prawidłowe wymiary, a posadzka została dobrze wypoziomowana, taki problem nie występuje, a w każdym razie nie jest on większy niż w przypadku korzystania z wanny lub tradycyjnej kabiny.Jest więc to bardzo bezpieczne i wygodne rozwiązanie. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Rozglądają się za wyborem naprawdę wysokiej jakości elementów wyposażenia łazienkowego w tym również kabin prysznicowych to na pewno warto będzie również zapoznać się z marką Oltens u których będziecie mogli naleźć różne możliwości. Zajrzyj na https://oltens.com/pl/kabiny-prysznicowe i to w różnych wariantach co do rozmiarów i jednocześnie opcji kolorystycznych jeśli chodzi o profile, jak na przykład czarne. Pozdrawiam! |
|