Kabina prysznicowa z wanną.

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

9 sierpnia 2010, 13:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Chciałam poruszyć temat wanny z kabiną prysznicową. Czy waszym zdaniem jest to dobre rozwiązanie? Co sądzicie o funkcjonalności takiego urządzenia, no i o cenie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 sierpnia 2010, 18:22

Cena oczywiście jak dla mnie jest zbyt wygórowana ale czasem można trafić na fajne promocje. Co do funkcjonalności to zależy co Cię satysfakcjonuje ale ogólnie dla mnie jest ok

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2010, 11:13

Taka kabina z wanną to naprawdę świetna sprawa. Możesz wybrać sposób w jaki chcesz się odświeżyć, poza tym wiele z tych urządzeń posiada ogrom bajerów w postaci radia, spryskiwaczy aromatycznych itp. Cóż ceny nie należą do najniższych.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2010, 11:36

zgadzam się z Tobą. Kabina prysznicowa z wanną to świetna sprawa. Można korzystać z jednego lub z drugiego. Bardzo funkcjonalne, bo zadowoli wszystkich. Może i koszty tego są większe od jednego elementu, ale warto myślę!

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2010, 21:23

Takie urzadzenie to oczywiście najlepsze wyjscie w łazienkach, w których jest wystarczajaco miejsca na wannę. Mozna tez, w ramach obnizania kosztów, na wannie zamontowac parawan, szklany, albo z imitacji szkła. Moja mama odnawia łazienke i własnie coś takiego postanowiła sobie sprawić. wyglada niezle, a i funkcjonalne bardzo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2022, 11:57

Jeśli chodzi o wybór ładnych i dobrze wykonanych propozycji w zakresie kabin prysznicowych to jak najbardziej warto zajrzeć też do oferty marki Oltens u których będziecie mogli znaleźć całkiem spory wybór ciekawych propozycji https://oltens.com/pl/kabiny-prysznicowe jak na przykład nasz wybór czyli wersja kwadratowa Oltens Byske do mniejszej łazienki super nam pasuje :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• nowoczesne łóżko Liczba postów: 219 Grupa: Najnowsze t... A co powiesz na te modele https://madar24.pl/meble/lozka/lozka-200 x200/? Estetyczne i funkcjonalne. Nowoczesny design pasujący do każdej aranżacji, duża powierz...
  • suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 62 Grupa: Najnowsze t... W przypadku małych łazienek, gdzie przestrzeń na podłodze jest ograniczona, suszarka ścienna stanowi efektywny sposób na oszczędność miejsca. Montaż na ścianie....
  • aranżacja sypialni Liczba postów: 538 Grupa: Najnowsze t... Jeśli zależy Wam na udanym poranku w sypialni, to warto zacząć go od przygotowania kawy w dobrze urządzonej kuchni :) https://meblemibu.pl/kuchnie-na-wymia r-gda...
  • Nowoczesna kuchnia. Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Do nowoczesnej kuchni to teraz jest duży wybór mebli, są popularne. Ja sam też myślę o tym żeby tak swoją urządzić, już widziałem hokery do kuchni w tym stylu w...
  • Jaki grzejnik łazienkowy? Liczba postów: 415 Grupa: Najnowsze t... Szukając solidnych grzejników łazienkowych w nowoczesnym wydaniu to na pewno warto sprawdzić ofertę Oltens u których opcji nie brakuje w rożnych rozmiarach. Moż...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 263

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >