Kabina prysznicowa-która

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

14 października 2015, 19:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam takie pytanie, a mianowicie: czy ktoś z wam posiada w swojej łazience kabinę prysznicową robioną na wymiar z Kermi ?? A dokładnie chodzi mi o model PASA, ponieważ czeka mnie remont w domu rodziców i większość kabin nie pasuje z wymiarami, a ta wygląda super i można ją indywidulanie dobrać dla swoich potrzeb. Czekam na odpowiedzi :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2015, 21:37

hm, u mnie znajomi mają. Jakoś niedawno też skończyli remont łazienki i zaszaleli i właśnie Kermi wzięli. Póki co nie narzekają na nic i tylko sobie chwalą właśnie ten wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2015, 21:53

Kerni o klasa premium, nie każdy sobie może na to pozwolić zwłaszcza, że takie kabiny mogą kosztować ponad 2 tysiące złotych. Jeśli potrzebujecie na wymiar to trudno - musicie się liczyć z wyższą ceną i tym, że od hurtowego sprzedawcy nic nie dostaniesz. A jak dla mnie to kabina to po prostu kabina... No może liczy się szkło, bo później łatwiej lub trudniej jest je utrzymywać w czystości, tj. odkamieniać. Jak dla mnie, zwykłego zjadacza chleba, Koło wystarczy, Cersanit wystarczy i inne tego typu firmy też wystarczą ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2015, 10:04

Co do kabiny prysznicowej,która bezie elegancka i zarazem solidna na lata,polecam zerknąć na jeden z tych modeli
http://www.2hd.pl/Kabiny_prysznicowe_c4238.html

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2015, 09:04

Może podaj jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na zakup kabiny prysznicowej i wtedy doradzimy,bo jeżeli chodzi o dobrych i sprawdzonych producentów oraz niższe ceny,to wszystko znajdziesz na www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2016, 15:21

Ja nie mam takiej umywalki, ale uważam że jest tak duży wybór ceramiki łazienkowej, ze nie się co ograniczać do jednego modelu. Z pewnością zmienisz zdanie co do tej jednej konkretnej umywalki o której piszesz.Sprawdź proszę na tej stronie jakie są fajne rzeczy: http://lazienki-szydlowski.pl/ceramika.html

Ten post był edytowany przez Leszek11 dnia: 3 marca 2016, 15:23
Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2016, 10:12

Akurat tak się składa,że szereg ciekawych inspiracji,a także artykuły do wyposażenia łazienki znajdziecie na www.vocco.pl w razie pytań chętnie pomożemy i doradzimy.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2016, 20:36

Mi strasznie podoba się kabina Diga Kermi z taką deszczownicą jaka jest przedstawiona w aranżacji na stronie Kermi. Przejrzysty i ekskluzywny designto to czego szukam.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2016, 14:24

Do takich kabin jak się jeszcze doda jakieś fajne panele prysznicowe to już łazienka moim zdaniem będzie naprawdę super.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2022, 07:55

Zabierając się za poszukiwania przede wszystkim wyjątkowego, funkcjonalnego i dobrze wykonanego wyposażenia łazienkowego w nowoczesnym skandynawskim wydaniu to możecie zerknąć bezpośrednio do oferty marki Oltens u których nie brakuje propozycji także kabin z brodzikiem i naszym wyborem jest Oltens Fulla kabina prysznicowa 120x80 cm. Jak chcesz to tutaj https://oltens.com/pl/kabiny-prysznicowe zerknij i dajcie znać, jak tam się oczywiście ostateczne zakupy oraz aranżacja udała!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 244 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19694 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 183

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >