Mam takie pytanie, a mianowicie: czy ktoś z wam posiada w swojej łazience kabinę prysznicową robioną na wymiar z Kermi ?? A dokładnie chodzi mi o model PASA, ponieważ czeka mnie remont w domu rodziców i większość kabin nie pasuje z wymiarami, a ta wygląda super i można ją indywidulanie dobrać dla swoich potrzeb. Czekam na odpowiedzi :)
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline builditnow praktykant
|
Kerni o klasa premium, nie każdy sobie może na to pozwolić zwłaszcza, że takie kabiny mogą kosztować ponad 2 tysiące złotych. Jeśli potrzebujecie na wymiar to trudno - musicie się liczyć z wyższą ceną i tym, że od hurtowego sprzedawcy nic nie dostaniesz. A jak dla mnie to kabina to po prostu kabina... No może liczy się szkło, bo później łatwiej lub trudniej jest je utrzymywać w czystości, tj. odkamieniać. Jak dla mnie, zwykłego zjadacza chleba, Koło wystarczy, Cersanit wystarczy i inne tego typu firmy też wystarczą ;) |
| |
offline 2hd.pl doświadczony
|
|
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Leszek11 inżynier
|
Ja nie mam takiej umywalki, ale uważam że jest tak duży wybór ceramiki łazienkowej, ze nie się co ograniczać do jednego modelu. Z pewnością zmienisz zdanie co do tej jednej konkretnej umywalki o której piszesz.Sprawdź proszę na tej stronie jakie są fajne rzeczy: http://lazienki-szydlowski.pl/ceramika.html a> |
Ten post był edytowany przez Leszek11 dnia: 3 marca 2016, 15:23 | |
| |
offline Vocco.pl inżynier
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Gość: ewisziusz praktykant |
Do takich kabin jak się jeszcze doda jakieś fajne panele prysznicowe to już łazienka moim zdaniem będzie naprawdę super. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Zabierając się za poszukiwania przede wszystkim wyjątkowego, funkcjonalnego i dobrze wykonanego wyposażenia łazienkowego w nowoczesnym skandynawskim wydaniu to możecie zerknąć bezpośrednio do oferty marki Oltens u których nie brakuje propozycji także kabin z brodzikiem i naszym wyborem jest Oltens Fulla kabina prysznicowa 120x80 cm. Jak chcesz to tutaj https://oltens.com/pl/kabiny-prysznicowe zerknij i dajcie znać, jak tam się oczywiście ostateczne zakupy oraz aranżacja udała! |
|