A mnie się strasznie podobają prysznice z brodzikiem zlicowanym z podłogą. Są nie tylko ładne, ale i praktyczne. Nie ma problemu z czyszczeniem trudno dostępnych miejsc itp.
Stron: 8 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
Gość: Tamaris praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline angielina praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
offline Jerzy77 praktykant
|
|
| |
offline Kornel doświadczony
|
Polecam Wam bardzo fajny, rzeczowy artykuł, będący zestawieniem chyba wszystkich możliwych wad i zalet wanny oraz prysznica, a także tego, jakie są przewagi jednego nad drugim. Dość przydatna lektura: http://informacje.dom.eu/odwieczny-dylemat-wa nna-czy-prysznic_n_382/page/1.html |
| |
Reklamy Google | |
offline MORDIMER inżynier
|
U mnie zmieściła się wanna (dla żony) i kabina. Gdybym
miał wybrać jedno z nich to byłaby to kabina. Jest
najpraktyczniejszym rozwiązaniem, jeżeli ktoś chce może
być z głębokim brodzikiem (taka miniwanna) lub płaskim.
Druga opcja jest wygodniejsza w użytkowaniu i
bezpieczniejsza (brak wysokiego progu przy wchodzeniu do i z
kabiny) np.:
http://megastore.pl/90366,Ravak-Kabina-polokragla-GLASSLINE-
GSKK3-90-P-profil-chrom-szklo-transparentne.html |
| |
offline Michal3 praktykant
|
Parę lat temu robiłem remont generalny i zamiast wanny wstawiłem prysznic. Do tego momentu byłem sceptykiem takiego rozwiązania, ale szybko się przekonałem i teraz nie wyobrażam sobie życia bez prysznica. Szkoda tylko, że ciąłem budżet i zamiast markowej kabiny kupiłem taniego noname'a z marketu. A tak naprawdę da się znaleźć tani prysznic porządnej firmy, tylko trzeba trochę poszukać. |
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
U mnie kabina to po prostu szklane dwuskrzydłowe drzwi i obniżenie podłogi, dzięki temu jest bardzo duża, spokojnie na dwie osoby, także klasycznego brodzika nie ma, ale kosztowało nas to trochę i trzeb abyło to planować równocześnie z budową domu, tak żeby w tym miejscu było obniżenie podłogi i delikatne pochylenie, żeby woda docierała do kratek i tam połączyć to z rurami ściekowymi, brzmi to jak misja specjalna, ale polecam wszystkim zrobić sobie taką kabinę, jak będzie ku temu okazja i środki:) |
| |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
|
Stron: 8 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸