Kafelki w łazience

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

9 marca 2011, 12:51

Zgadzam sie: good 0 bad

@bud są świetne! W formie fototapety. Tylko nie wiem czy jak nimi wyłożysz całą łazienkę te kamienie Cię nie przytłoczą, może do tego na ściany płytki w kolorze piasku? ewentualnie błękitu? żeby tak wakacyjnie w tej łazience było.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2011, 11:26

Te płytki na pierwszym zdjęciu są bardzo oryginalne,ale obawiam się że jeżeli położylibyśmy je na podłogę w łazience to efekt wyszedłby bardzo przytłaczający i zrobilibyśmy ciemnice. Co innego jeżeli będzie to fototapeta.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 kwietnia 2011, 15:38

Ja kiedyś miałam ciemne kafelki w domu i nigdy już się na takie nie zdecyduję. Mimo dobrego oświetlenia łazienka cały czas wyglądała na ciemną. Teraz zainwestowałam w jasne kafelki i jest o wiele przyjemniej.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2011, 15:26

Ciemne kafelki pasują jedynie do wnętrz o dużym wymiarze i bardzo jasnych, czyli dostateczna ilość światła dziennego. Ciemne jak każdy z nas wie sprawia że pomieszczenie staje się mniejsze i bardziej ponure, jasne kafelki idealnie sprawdzą się w sytuacji kiedy mamy mal wnętrze i chcemy je powiększyć lub ożywić. Możemy również pomyśleć nad tym aby połączyć te dwa odcienie, czyli jasne z ciemnym myślę, że to by były ciekawe aranżacje

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2011, 10:58

Efekt optycznego pomniejszenia występującego w przypadku ciemnych kafelek można przełamać dzięki odpowiedniemu oświetleniu. Nie mniej jednak powinniśmy pamiętać, że jeżeli mamy małą łazienkę powinniśmy przede wszystkim wybierać jaśniejszą glazurę. Chcąc nieco rozświetlić i "otworzyć" łazienkę powinniśmy również pomyśleć o zamontowaniu dużego lustra.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2011, 21:24

Ja w łazience od zawsze mam niebieskie kafelki. Raz miałam ciemne, teraz mam jasne. Wydaje mi się, że te jaśniejsze są dużo lepsze i fajnie powiększają łazienkę.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2011, 12:30

Dokładnie jasny kolor zawsze powiększy optycznie pomieszczenie jeszcze tylko odpowiednie rozmieszczenie dodatków umywali itp. i wszysto jest cacy.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2011, 11:34

Zgadzam się z Wami. Nie warto urządzać łazienki w ciemnych kolorach,ponieważ będzie zbyt przytłaczająca i mała. Jasne kolory są lepsze i powiększą każdą łazienkę.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2012, 16:03

mnie sie tam te zielone ciemne bardzo podobaja choc polozylabym je tylko na jednej scianie np. w podluzej lazience

kamienie niekoniecznie... nie wyobrazam sobnie tego czyscic

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2013, 16:11

kafelki do łazienki jak najbardziej powinny być jasne, inaczej się pomieszczenie pomniejsza optycznie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 416

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >