Kafelki w łazience

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

6 grudnia 2015, 18:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Nawet przy stosunkowo wysokiej cenie, można się na dany materiał skusić, ograniczając po prostu jego ilość i aranżując na ścianie mniejsza powierzchnię.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 grudnia 2015, 09:59

Pamiętajmy,że wyższa cena oznaczać może również bardzo dobrą jakość zastosowanych materiałów na których nie ma sensu oszczędzać. Jeżeli chodzi o same płytki tych dobrych i sprawdzonych producentów,to warto zerknąć na www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 grudnia 2015, 17:39

dobra cena płytek jest na lazienkaplus.pl - generalnie to spory wybór i można popatrzec też na aranżacje. mi ta stronka bardzo pomogła w stworzeniu ładnej łazienki!

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2016, 19:10

Z ciekawości zajrzałam na stronkę victori i rzeczywiście macie całkiem obszerną ofertę płytek. Dajcie znać jak w ofercie będą te nowe kolekcje z ceramstic. Jestem ciekawa cen.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 stycznia 2016, 16:46

Dziękujemy za opinię,to dla nas bardzo wiele znaczy:) Oczywiście poinformujemy na forum kiedy tylko najnowsza kolekcja płytek Ceramsit i innych producentów.

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lutego 2016, 19:57

To świetne klasyczne połączenie stosowane od lat i sprawdzające się zarówno pod względem praktycznym jak i dekoracyjnym. Pasuje do klasycznych (stylowych) łazienek ale jest stosowane także w nowoczesnych wnętrzach. Świetnie prezentuje się w łazienkach stonowanych (białych, czarnych, szarych) ale także (zwłaszcza) w tych zaaranżowanych przy pomocy silnej kolorystyki (czerwonej, fioletowej, niebieskiej). To świetny punkt wyjścia do stworzenia bardzo interesującego projektu.
Pozdrawiam serdecznie,
E-rzecznik FFiL Śnieżka

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2016, 14:17

A jeśli mowa o płytkach i kafelkach to jak oceniacie nowości w ofertach producentów? Zainteresowanym polecam przejrzeć trendbook płytkowy --> http://bit.ly/1Yik51u Jak dla mnie, moda na cegłę i ceglane wzornictwo już jest widoczny.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2016, 12:24

Na stronie www.Vocco.pl również znajdziecie ciekawe aranżacje mieszkania,łazienki a mało tego- zajmujemy sie także kompleksowymi remontami i meblami na zamówienie,chętnie pomożemy,doradzimy:)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2016, 11:14

a ile bierzecie ?>??

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 10:06

W kwestii cen płytek oraz pozostałych artykułów do wyposażenia łazienki, warto sprawdzić również na www.Victori.pl właśnie tym zajmujemy się na co dzień i służymy swoją radą,pomocą na forum :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 409

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >