offline ![]() Aleksandrasmajli kierownik
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Paniflora praktykant |
Jak dla mnie imitacje betonu są wciąż zbyt surowe,
czasami chłodne nawet wizualnie. Ale może drewno
faktycznie to nieco ociepli. |
| |
offline ![]() mozek doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Vocco.pl inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() patiko fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() connie kierownik
![]() |
Mnie się spodobały te "emitujące" beton. ;) Dobra bez złośliwości, owszem lubię te betonowe inspiracje ale ich teraz tak wiele się zrobiło, że już są za bardzo popularne. Ale... coś takiego jak płytki Hexon, to już jest jakiś pomysł na łazienkę. I nie tylko z drewnem bo i z bielą świetnie będzie to wyglądać. |
| |
offline ![]() kwieczko fachowiec
![]() |
Tak to jest, że moda na jakiś element przychodzi, zaraz
mija i modne jest coś innego, ważne żeby te nasze
aranżacje były ponadczasowe i modne niezależnie od
trendów aktualnie panujących. |
| |
offline ![]() ArtDeVivre_pl majster
![]() |
|
| |
offline ![]() Gandalf89 majster
![]() |
|
|
Kafle w stylu nowoczesnym - do łazienki?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 655 Grupa: Ciekawe pom... Jakiś czas temu przeglądałem różne portale informacyjne i natrafiłem na bardzo interesujący artykuł na temat długiej podróży samochodowej - https://asq1.pl/dlug...
- Pomysł na oryginalne łożko dla dziecka ?? Liczba postów: 178 Grupa: Ciekawe pom... na allegro jest duzo ciekawych opcji a zawsze można coś przerobić po swojemu :)
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 490 Grupa: Ciekawe pom... co myślicie o hiacynt sztuczny kwiat jako dekoracja do domu ?
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 51 Grupa: Ciekawe pom... A ja zastanawiam się nad tymi meblami do kuchni na wymiar z Knurowa - https://meblezarzyccy.pl/meble-do-kuchni -na-wymiar-knurow/. Kuchnia jest sercem domu — to....
- Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 24 Grupa: Ciekawe pom... Przemysł w dzisiejszych czasach rozwija się w zastraszającym tempie, a jednym z kluczowych elementów jest dystrybucja ciekłego azotu. Ten gaz ma szerokie zastos...