offline Aleksandrasmajli kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Paniflora praktykant |
Jak dla mnie imitacje betonu są wciąż zbyt surowe,
czasami chłodne nawet wizualnie. Ale może drewno
faktycznie to nieco ociepli. |
| |
offline mozek doświadczony
|
|
| |
offline Vocco.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline connie kierownik
|
Mnie się spodobały te "emitujące" beton. ;) Dobra bez złośliwości, owszem lubię te betonowe inspiracje ale ich teraz tak wiele się zrobiło, że już są za bardzo popularne. Ale... coś takiego jak płytki Hexon, to już jest jakiś pomysł na łazienkę. I nie tylko z drewnem bo i z bielą świetnie będzie to wyglądać. |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Tak to jest, że moda na jakiś element przychodzi, zaraz
mija i modne jest coś innego, ważne żeby te nasze
aranżacje były ponadczasowe i modne niezależnie od
trendów aktualnie panujących. |
| |
offline ArtDeVivre_pl majster
|
|
| |
offline Gandalf89 majster
|
|
|
Kafle w stylu nowoczesnym - do łazienki?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- prawnik płock Liczba postów: 16 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.
- Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 21 Grupa: Ciekawe pom... Portal https://www.tworzywa.pl/news/prezentacje /jak-wybrac-najlepszego-producenta-form- wtryskowych,410.html w swoim artykule poruszają temat nie tylko samego wy...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 84 Grupa: Ciekawe pom... Pracuje w Mondi i musze przyznac ze to była dobra decyzja. Zakwaterowanie było zorganizowane i prace zaczalem od razu a wyplaty na czas na konto.
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 626 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli szukacie sprawdzonych obozów lub szkoleń żeglarskich, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy By The...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 49 Grupa: Ciekawe pom... Szafy przesuwne, panele tapicerowane na wymiar i wiele innych mebli można znaleźć w ofercie sklepu internetowego Ravio, gdzie zamawiałam szafy do garderoby. Mac...