Kaloryfer - OHYDA

« Powrót do grupy: Porady i opinie

5 stycznia 2008, 15:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Prosze wszystkich o rade, czym zabudowac ohydny kaloryfer? Moze ktos widzial gotowe obudowy? Z gory dziekuje

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 stycznia 2008, 12:50

Użytkownik irmina napisał: Prosze wszystkich o rade, czym zabudowac ohydny kaloryfer? Moze ktos widzial gotowe obudowy? Z gory dziekuje

Nigdzie nie widzialem takiej gotowej obudowy, chyba musisz poprosic kogos o zrobienie, tez o tym mysle i tu znalazlem kilka fajnych porad http://forum.leroymerlin.pl/read.php?21,1781,1908#msg-1908

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2009, 14:56

Ja miałem w domu podobny problem. Dwa żeliwne, obdrapane, ohydne stare kaloryfery
Z jednym rozwiązałem sprawę malując go ( po uprzednim zeszlifowaniu i odtłuszczeniu żeliwa) specjalna farba do żeliwa.Pomalowałem na krwistoczerwony kolor i jest bardzo oryginalnie.Chociaż trochę "żarówiasto" :D
Z drugim było inaczej wynająłem stolarza ( fachowaekipa.pl), który ze sklejki zrobił mi delikatną, ażurową konstrukcję zasłaniająca kaloryfer. Kratka jest lekka i cienka i ma duże otwory, więc ciepło idzie na dom a brzydki kaloryfer został skutecznie zamaskowany. A ponieważ to sklejka i łatwo sięz nią pracuje, więc majster nie policzył drogo.
Pozdrawiam,
J.F

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak założyć firmę budowlaną? Liczba postów: 42 Grupa: Porady i op... Prosze pamiętać także o bezpieczeństwie bhp, czyli odpowiedniej odzieży: https://www.hotelpergamin.pl/odziez-bhp- dobra-odziez-to-bezpieczenstwo/
  • Materac piankowy czy sprężynowy Liczba postów: 1 Grupa: Porady i op... Zastanawiam się nad kupnem nowego materaca do łóżka 140x200 i nie wiem, czy lepiej wybrać sprężynowy, czy piankowy. W sumie do tej pory miałem tylko piankowe, a...
  • Praca dla Przedstawiciela Handlowego Liczba postów: 12 Grupa: Porady i op... PracaInfo dla swojego klienta z branży środków czystości poszukuje osoby na stanowisko: Przedstawiciel Handlowy Zadania: Sprzedaż produktów: artykuły wyposa...
  • odkurzacz, jakiej firmy? Liczba postów: 69 Grupa: Porady i op... Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wysokiej jakości workami do odkurzaczy, to polecam Wam sprawdzić ofertę sklepu K&M Grupa, gdzie znajdziecie....
  • Aranżacja biura Liczba postów: 404 Grupa: Porady i op... jeśli planuje zamawiać meble, warto zwrócić uwagę na to, z jakiego materiału będą wykonane. dobrze jest wymagać od wykonawców, żeby korzystali z płyt MPB – są w...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19539 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 707

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >