Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Ja natomiast mogę polecić Ci, abyś wziął pod uwagę ofertę przygotowaną przez Orllo w przypadku którego można liczyć na dobry zakres cenowy, jakość wykonania i jednocześnie rozsądne parametry zarówno jeśli chodzi o szeroki kąt widzenia, tryb nocny, czy jakość obrazu aż FULL HD 1080p. Pozdrawiam i oczywiście mam nadzieję, że będziecie mieli pełne bezpieczeństwo. |
| |
Reklamy Google | |
offline Kinka0 doświadczony
|
Ja w końcu się zdecydowałam i kupiłam wideodomofon bezprzewodowy i jak na razie jestem naprawdę zadowolona, na pewno jest to bardzo duża wygodna, ale daje to nam też większą kontrolę nad domem także naprawdę super. |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Akurat jeśli chodzi o sam wybór dobrych kamer do monitoringu na zewnątrz to według mnie warto też odwiedzić producenta orllo u którego można znaleźć sporo dobrego sprzętu, jak na przykład ORLLO CAMSIM-4 czyli kamera z dodatkowym panelem solarnym aby dłużej działały na baterii, ma tryb nocny, powiadomienia i szeroki kąt widzenia więc na pewno w razie próby włamania szybko ją wykryje. U nas na działce i u rodziców bardzo fajnie się sprawdza https://orllo.pl/kamera-gsm-na-baterie.html a> |
Ten post był edytowany przez Emilek43 dnia: 23 maja 2021, 10:14 | |
| |
offline kolinska inżynier
|
Kamery i wideodomofony to świetne narzędzia do monitorowania otoczenia i zwiększania poczucia bezpieczeństwa w domu. W dobie nowoczesnych technologii, mają one coraz więcej funkcji i są coraz łatwiejsze w obsłudze. Przy okazji przeglądania różnych modeli, natknęłam się na stronę https://vtech-polska.pl/, gdzie mają szeroki wybór niań elektronicznych, które mogą spełniać podobne funkcje i są przydatne przy opiece nad dzieckiem. |
| |
Reklamy Google | |
offline kuka praktykant
|
Cześć! |
| |
offline barto776 majster
|
Jeśli szukasz ofert na sprzęt taki jak aparaty fotograficzne lub kamery to na stronie https://beafoto.pl jest szeroka i atrakcyjna oferta na takie profesjonalne sprzety. Polecam |
|
Kamery i wideodomofony na zniżkach do 25% !
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
- koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
- Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
- moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
- Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.