Gość: Andrzej 123652 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: misiek11 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: mirko praktykant |
|
| |
Gość: michałowska praktykant |
Kamień to jednak drogi wydatek, ostanio znalazłam płytki (http://imextop32.com.pl), które idealnie imitują kamień i są o wiele tańsze, daltego zastanawiam się nad nimi. Ale jest tyle wzorów i kolorów, ze nie mogę się jeszcze zdecydować ;) |
| |
Gość: Czubska praktykant |
No kamień to drogi wydatek, ale na lata, więc nie rozumiem dlaczego tak się można w ogóle zastanawiać nad tym skoro wątek jest założony stricte pod kamień. Ja postawiłam na granit i mimo że zainwestowałam całkiem dużo kasy, to co…mam rozwiązanie na lata: http://www.krakgranit.pl/. |
| |
Reklamy Google | |
offline gajownik79 doświadczony
|
|
| |
offline DoOzdabiania.pl kierownik
|
|
| |
offline Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
|
Nietuzinkowy wygląd pomieszczeniu nadamy również dzięki
sztukaterii, a mianowicie panelom
dekoracyjnym 3D, które dzięki swojej nietuzinkowej
rzeźbie wyeksponują ścianę. Zaletą jest lekkość i
trwałość, oraz możliwość malowania bez dodatkowej
obróbki. |
| |
offline BramyKowalski.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: barbeq11 praktykant |
Mnie się bardziej podoba jednak kamień naturalny :) Tym bardziej, że można dostać naprawdę piękne "eksponaty", Grami Italia na pewno sprowadza różne kamienie naturalne, i to z całego świata :) |
|
Kamień naturalny w domu
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)