offline Iza112 praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez Iza112 dnia: 21 listopada 2018, 14:43 | |
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Loftmodern.pl doświadczony
|
|
| |
offline Isiek fachowiec
|
Polecam narożnik ;) |
Ten post był edytowany przez Isiek dnia: 6 lutego 2019, 11:52 | |
| |
offline wito99 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: hert praktykant |
Jeżeli mieszkacie w okolicach Torunia to polecam wam wybrać się do sklepu meblowego http://www.mebleoliwiatorun.pl/ Tam znajdziecie szeroki wybór kanap i kanap narożnych w całkiem niezłych cenach. |
| |
offline Krystian1980Pl fachowiec
|
|
| |
offline Co_ffee inżynier
|
Osobiście kupowałam swoją kanapę w sklepie internetowym
:) |
| |
Gość: Halinciaa praktykant |
Rozglądałam się za sofą do salonu, odwiedziłam kilka sklepów meblowych w jednym z nich znalazłam sofę z kolekcji Gala Collezione. Miałam kilka warunków, które sofa miała spełniać, chociażby funkcję spania i ta ma wszystko co chciałam. Musiałam kilka tygodni poczekać aż mi ją przywiozą, ale liczyłam się z tym, bo to normalny proces w każdym salonie z meblami :) |
| |
offline perer inżynier
|
Też uważam, że kanapa, jeżeli zamierza się na niej
spać, musi być przede wszystkim praktyczna, tj. łatwo
się rozkładać i być wygodna do spania. Najlepiej jeśli
jest to narożnik. Przydaje się jesli organizujemy
przykładowo imprezę domową bo każdy wygodnie się na nim
rozsiądzie. |
Ten post był edytowany przez perer dnia: 26 listopada 2019, 08:33 | |
|
Kanapa do salonu
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...
- Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 79 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.
- Przeprowadzka Liczba postów: 113 Grupa: Porady i op... Przy przeprowadzce warto skorzystać z usług firmy transportowej, która dobrze zabezpiecza rzeczy do przewozu. Dobrze jest sprawdzić opinie o firmie w internecie...