offline BackToBlack doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Chocho majster
|
Ja bym odradzała coś takiego, bo one się nadzwyczajnie w świecie męczą, one powinny żyć wolno i takie moje zdanie jest, jak chcesz zwierzaka kup sobie psiaka, kota świnkę morską i będzie ok ... ale nie męcz takich zwierzaków które przyczajone są do życia w dżungli na przykład |
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline Rafaello majster
|
no i nie będę odstawał od innych ludzie naprawdę zastanówcie się zanim zakupicie takiego ziwerzaka, bo one cierpią nasz kraj nie jest dla nich stworzony one powinny żyć wolno puszczone, to tak jak by nas ludzi zamknąć w jakimś pokoju bez ścian okien bez bliskich, to byłaby dla nas wegetacja dla nich tez jest |
| |
offline pisii35 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Jadzia praktykant
|
|
| |
offline Jadzia praktykant
|
|
| |
offline pola66 praktykant
|
|
| |
offline Michael99 praktykant
|
|
| |
offline voler1 praktykant
|
|
|
Kapucynka
«
Powrót do grupy: Nasze zwierzaki
Ostatnio na forum
- Import samochodów z USA Liczba postów: 11 Grupa: Nasze zwier... Zainteresowanym tematem rozmowy polecam stronę, na której macie możliwość kupienia karty SIM do USA bez wychodzenia z domu - sim usa prepaid . Sam korzystałem....
- Wszystko o Nawóz do winogron Liczba postów: 4 Grupa: Nasze zwier... Jeśli szukasz sprawdzonych nawozów dla kwiatów, krzewów, drzewek czy trawnika? W sklepie Inco znajdziesz produkty marki Florovit https://sklepinco.pl/marka/flor...
- Kot w mieszkaniu Liczba postów: 145 Grupa: Nasze zwier... Jakiś czas temu zdecydowałem się zakupić nowy drapak dla kota i jestem bardzo zadowolony z wyboru, ponieważ oferuja wysoką jakość w naprawdę atrakcyjnej cenie.....
- która karma? Liczba postów: 100 Grupa: Nasze zwier... Jeśli chcesz zapewnić swojemu psu zdrową i zbilansowaną dietę, warto poszukać inspiracji w karmie mokrej Bemo. Jest to produkt, który składa się z naturalnych s...
- hodowla Liczba postów: 54 Grupa: Nasze zwier... Jeśli zdecydujecie się na trzymanie króliczków w domu to pamiętajcie, żeby zawsze miały w klatce świeże sianko. To główny pokarm tych zwierząt i muszą mieć do n...