Gość: Marta_Wa-wa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Katarina praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Justus praktykant |
|
| |
offline gaduła doświadczony
|
Abstrahując już od kwestii lokalizacyjnych wydaje mi się, że lepsze będzie m2. Metraż co prawda podobny, ale jednak dwa pokoje to dwa pokoje. Nie wiem czy będziesz mieszkać sama czy też z partnerem, jednakże mieszkając z kimś zawsze jest lepiej mieć własny azyl do którego można uciec, w którym można pobyć samej a tego kawalerka Ci nie zapewni. Jeśli nawet mieszkać będziesz sama to zapewne nie unikniesz wizyt rodziny, gości, których usadowienie w drugim pokoju naprawdę będzie dla Ciebie komfortem ... |
| |
offline kubam4 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Aneta74 praktykant
|
|
| |
offline Zielony inżynier
|
|
| |
offline GWARDIA inżynier
|
|
| |
offline gosiab kierownik
|
|
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
|
Kawalerka, czy M-2??
«
Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości
Ostatnio na forum
- Mieszkania pod klucz Liczba postów: 30 Grupa: Rynek pierw... Jeżeli szukacie ciekawych mieszkań wykończonych pod klucz, to warto zerknąć na Hexar.Nieruchomości.pl w razie pytań służymy swoją pomocą :)
- Mieszkanie w bloku Liczba postów: 131 Grupa: Rynek pierw...
- Biuro nieruchomości Szczytno Liczba postów: 20 Grupa: Rynek pierw... Oczywiście takie miejsca są bardzo ważne i ja jeszcze chcę powiedzieć, ze także dobrze jest wiedzieć na co zwrócić uwagę gdy kupujemy pierwszy dom. Tak naprawdę...
- Zobacz jak sprawdzić nieruchomość przed kupnem ! Liczba postów: 55 Grupa: Rynek pierw... Sprawdzenie mieszkania przed kupnem to podstawa. Musimy sprawdzić stan budynku, jak i samego mieszkania.
- Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 8 Grupa: Rynek pierw... Jedną z kluczowych zalet skupu mieszkań za gotówkę jest brak konieczności przeprowadzania kosztownych remontów przed sprzedażą. Firmy takie jak opisane na https...