Zakładam nowy wątek na forum, bo chcę pochwalić się z Wami swoim nowym odkryciem ;). Kilka miesięcy temu razem z mężem wyposażaliśmy naszą kuchnię, chcieliśmy jak najszybciej się wprowadzić, dlatego musieliśmy szybko wszystko "ogarnąć". Ale do rzeczy ;) Mieliśmy spory dylemat jeśli chodzi o wybór sprzętów do kuchni, która zaprojektowana jest tak, by wszystkie urządzenia AGD były w zabudowie. Ostatecznie wybraliśmy produkty marki Kernau - piekarnik, płytę indukcyjną, mikrofalówkę i okap. I przyznam, że pozytywnie zaskoczyłam się jakością tych rzeczy, działają sprawnie i ogólnie widać, że są wykonane z dbałością o każdy szczegół. Teraz jeszcze zastanawiam się nad zmywarka, ale to już pewne - wybiorę tę markę :)
offline emilka majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline nathom doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline rezo majster
|
|
| |
offline Diames.pl doświadczony
|
Ja jestem zdania, że nie warto inwestować sprzęt Agd
firmy której tak na dobrą sprawę nie znamy oraz o której
nikt nie słyszał, głównie chodzi o jakość i
bezawaryjność. Dobrej klasy sprzęt musi swoje kosztować,
co nie oznacza iż ma być też najdroższy. W sklepach
internetowych znajdziemy szeroki wybór. |
| |
offline Ela78 majster
|
Ja wybierałam długo płytę indukcyjną. Jest sporo modeli a jak się człowiek nie zna to się boi, że źle wybierze. W końcu wybrałam płytę Candy. Ma wiele funkcji i w dodatku ma dużo systemów wprowadzających bezpieczeństwo takie jak utrzymywanie temperatury, dostosowanie powierzchni grzewczej do naczynia itp.Z resztą sam wygląd jest bardzo nowoczesny i ładnie się prezentuje w kuchni. |
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
offline ebrid praktykant
|
|
| |
Gość: zdziwiony praktykant |
ebrid zachwala płytę indukcyjną firmy Kernau, ale nie