Kernau sprzęt AGD

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

3 sierpnia 2016, 15:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Zakładam nowy wątek na forum, bo chcę pochwalić się z Wami swoim nowym odkryciem ;). Kilka miesięcy temu razem z mężem wyposażaliśmy naszą kuchnię, chcieliśmy jak najszybciej się wprowadzić, dlatego musieliśmy szybko wszystko "ogarnąć". Ale do rzeczy ;) Mieliśmy spory dylemat jeśli chodzi o wybór sprzętów do kuchni, która zaprojektowana jest tak, by wszystkie urządzenia AGD były w zabudowie. Ostatecznie wybraliśmy produkty marki Kernau - piekarnik, płytę indukcyjną, mikrofalówkę i okap. I przyznam, że pozytywnie zaskoczyłam się jakością tych rzeczy, działają sprawnie i ogólnie widać, że są wykonane z dbałością o każdy szczegół. Teraz jeszcze zastanawiam się nad zmywarka, ale to już pewne - wybiorę tę markę :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2016, 14:01

przyznam, że pierwsze słysze o takiej marce. Przyjrzę się bliżej, skoro tak zachwalasz ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 stycznia 2017, 23:45

Hej, ja z małego agd mogę polecić wyciskarki formy Kalorik. To bardzo dobry producent a mają świetne wyciskarki. Można je swobodnie czyścić w zmywarce, u mnie zrobienie soku zajmuje jakieś 5 minut razem z myciem więc chyba spoko :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2017, 07:50

Ja jestem zdania, że nie warto inwestować sprzęt Agd firmy której tak na dobrą sprawę nie znamy oraz o której nikt nie słyszał, głównie chodzi o jakość i bezawaryjność. Dobrej klasy sprzęt musi swoje kosztować, co nie oznacza iż ma być też najdroższy. W sklepach internetowych znajdziemy szeroki wybór.

www.Diames.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

21 czerwca 2018, 07:33

Ja wybierałam długo płytę indukcyjną. Jest sporo modeli a jak się człowiek nie zna to się boi, że źle wybierze. W końcu wybrałam płytę Candy. Ma wiele funkcji i w dodatku ma dużo systemów wprowadzających bezpieczeństwo takie jak utrzymywanie temperatury, dostosowanie powierzchni grzewczej do naczynia itp.Z resztą sam wygląd jest bardzo nowoczesny i ładnie się prezentuje w kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 czerwca 2018, 22:03

Też pierwszy razy słyszę o tej marce.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2019, 09:22

Również mogę polecić, korzystam z płyty indukcyjnej od Kernau i jestem pozytywnie zachwycony. Jak widać nie zawsze ostro reklamowana marka to najlepszy wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2019, 00:53

ebrid zachwala płytę indukcyjną firmy Kernau, ale nie wspomina, że na jego profilu w rubryce 'o mnie' jest wpisana reklama tej firmy, a jako swoją stronę podał stronę tej firmy, co pozwala przypuszczać, że chwali nie jako klient, tylko jako pracownik.

Nieładnie...

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2019, 09:57

Pierwszy raz słyszę o tej firmie. Nawet nie wiem w jakim sklepie można spotkać ich sprzet.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2020, 14:21

Kupiłem okap tej firmy w którym popsuł się wyłącznik (przestał się chować),kierownik Kernau stwierdził że przy zapupie był popsuty a teraz jest w porządku,takich bzdur jeszcze nie słyszałem,nie polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 72 Grupa: Sprzęt AGD... Wilgoć, resztki detergentów i osady z wody potrafią skutecznie obniżyć efektywność prania. Ja się niedawno dowiedziałam, ze czyszczenie bebna pralka pozwala po...
  • jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...
  • Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 48 Grupa: Sprzęt AGD... Przede wszystkim należy kupować wina dobrej jakości. I BottleBox oferuje takie wina. Tutaj znajdziesz wspaniałe wino różowe. Kupując wino w BottleBox, napełnimy...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 157 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19567 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 303

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >