Gość: EwaK praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: blubeer praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline angelside praktykant
|
Jeżeli wiesz jaką bedziesz miał/a podłogę oraz drzwi to
nie gra to większej roli, wystarczy, że wstawisz drzwi tak
żeby zostawić odpowiedni odstep aby je pozniej otwierać
(od podłogi) lub kladac najpierw podłogę odpowiednią
ilość miejsca na ościerznice. |
|
Kiedy montuje sie drzwi wewnętrzne?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Okna do domu Liczba postów: 63 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
- Jak zabezpieczyć nowe drzwi zew. na czas budowy? Liczba postów: 27 Grupa: Montujemy o... Kolejność wykonywania prac budowalnych jest bardzo ważna. I nie tylko w przypadku drzwi ale ogółem podczas całej budowy domu. Zazwyczaj nie ma problemu przy mał...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 500 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 526 Grupa: Montujemy o... Hormann klasa sama w sobie ale opcji w konfiguratorze to jest niewiele przy tym co jest np. w Mar-Tomie czy Wikęd. Sama paleta kolorystyczna zmiata ich z plansz...
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 27 Grupa: Montujemy o... KMT do bardzo dobry trop. Mają sporo udanych serii drzwi. Alternatywnie coś z niższych półek Mar-Tomu do mieszkania w bloku. Do domu raczej bym odradzał ale na....