Kino w domu?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

29 września 2008, 12:15

Zgadzam sie: good 0 bad

można jeszcze wstawić parę krzeseł i robić seansy dla sąsiadów. Ciekawy pomysł, powodzenia w wykonaniu. Z tego co wiem, jest sporo firm na rynku, które wynajmują ekrany i projektory - można sobie najpierw wypróbować za mniejsze pieniądze i jak będzie tak jak chcemy - można taki lub podobny sprzęt kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 stycznia 2009, 17:16

Fajna sprawa z takim kinem w domu, ale przyznaje że nie potkałam się jeszcze z takim pomysłem u kogoś z moich znajomych, będę pierwszy! i zaproszę wszystkich na seansik :lol: już widzę ich minę :wink:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2009, 15:00

A ja się z wami nie zgodzę, bo co to za rarytas :P i co pewnie jeśli do tego dojdzie to ludzie już wcale nie będą wychodzić ze swoich domów! a przecież nie o to w tym wszystkim chodzi

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2009, 15:29

Stworzenie czegoś takiego to nie jest wielki problem, koszt to około 3 może 4 tyś zł szukając dość przeciętnego sprzetu a nie z najwyższej półki, ale trzeba pmiętać, że projektory mają dośc niską jasnośc i żeby można było komfortowo ogladac w pomieszczeniu musi być ciemni inaczej wrażania nie będą za dobre.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 czerwca 2009, 12:35

zniechęciliście mnie trochę...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 listopada 2016, 08:32

Też chcę sobie zorganizować salę kinową w domu. Mam sporej wielkości pomieszczenie, które stoi nieużywane, więc bez problemu mogłabym zrobić tam domowe kino. To na pewno fajny pomysł, bo można zaprosić znajomych, czy rodzinę i spędzić ze sobą czas oglądając jakąś dobrą komedię. Ale do rzeczy - macie może pomysł jak tanim kosztem to wszystko zorganizować? Dobrze by było, gdyby to kino przypominało to prawdziwe, czyli duży ekran, fotele kinowe (coś takiego jak tutaj - http://www.forumseating.pl/produkty/fotele-do -kin-i-teatrow/) itd.

Ten post był edytowany przez Iwona831 dnia: 14 listopada 2016, 08:33
Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2016, 12:03

Super pomysł. Ja mam u siebie w domu takie kino i wcale nie uważam, by wiązało się ono z jakimś dużym wydatkiem finansowym czy innym. Po prostu musicie odpowiednio pokombinować i dopasować wszystkie elementy tak, by do siebie pasowały. Poczytajcie w https://www.morele.net/wiadomosc/hdmi-na-micr o-hdmi-co-wybrac-adapter-przejsciowke-czy-kabel/3103/ o przejściówkach, które warto zastosować. Na pewno bardzo Wam to pomoże :)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2016, 12:43

Mega pomysł z tym kinem. Marzenie mieć własne kino w domu muszę pogadać z moim o tym żeby wykorzystać jakieś pomieszczenie na kino.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2018, 10:58

Jeżeli chcecie mieć kino domowe z prawdziwego zdarzenia to musicie się rozejrzeć za odpowiednim nagłośnieniem do waszego domu. Osobiście polecam wam zgłosić się do firmy www.lyd.com.pl Zajmują się wykonywaniem nagłośnień i akustyką pomieszczeń.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2018, 21:37

Super pomysł tylko skąd znaleźć na to pieniądze ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
  • Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
  • jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
  • wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
  • Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 333

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >