offline ODB.com.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Krzysior inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Wszystko zależy czego tak naprawdę potrzebujecie, jeśli chodzi o wybór klamek, wkładek, czy zamków to zdecydowanie polecam zajrzeć do oferty hurtowni Chle-Mar https://chle-mar.pl/ u których również je kupujemy. Bardzo dobre ceny, różne warianty i pomocna obsługa na której pomoc w pełni można liczyć. Pozdrawiam, udanych zakupów! |
| |
Gość: Thomasjig praktykant |
|
| |
Gość: ZDUN praktykant |
Klamki do okien kupuj w sklepie z oknami razem. Jeśli mają
wybór to wybieraj te drozsze które poleca sprzedawca,
tanie klamki szybko się połamią wiec nie warto
oszczędzać. |
| |
Reklamy Google | |
offline darful majster
|
Pozwolę sobie nieco odświeżyć temat... |
Ten post był edytowany przez darful dnia: 28 września 2023, 16:38 | |
| |
Gość: WilliamRor praktykant |
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Będąc na etapie poszukiwań nowoczesnych propozycji w zakresie klamek do drzwi zarówno tych zewnętrznych, jak i wewnętrznych to na pewno warto będzie zapoznać się z ofertą przygotowaną przez https://klamki-drzwiowe.eu/ gdzie będziecie mogli bez problemów je dobrać niezależnie również od budżetu jakim na ten cel dysponujecie. Pozdrawiam serdecznie i dajcie znać na jakie rozwiązania się ostatecznie zdecydowaliście. |
| |
offline darful majster
|
Jest to też dla mnie ciekawy temat... |
Ten post był edytowany przez darful dnia: 15 marca 2024, 17:44 | |
| |
Gość: mariannelp69 praktykant |
|
|
Klamki
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Okna do domu Liczba postów: 63 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
- Jak zabezpieczyć nowe drzwi zew. na czas budowy? Liczba postów: 27 Grupa: Montujemy o... Kolejność wykonywania prac budowalnych jest bardzo ważna. I nie tylko w przypadku drzwi ale ogółem podczas całej budowy domu. Zazwyczaj nie ma problemu przy mał...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 500 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 526 Grupa: Montujemy o... Hormann klasa sama w sobie ale opcji w konfiguratorze to jest niewiele przy tym co jest np. w Mar-Tomie czy Wikęd. Sama paleta kolorystyczna zmiata ich z plansz...
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 27 Grupa: Montujemy o... KMT do bardzo dobry trop. Mają sporo udanych serii drzwi. Alternatywnie coś z niższych półek Mar-Tomu do mieszkania w bloku. Do domu raczej bym odradzał ale na....