Witajcie, ja również chciałbym założyć klimatyzację w moim zakładzie pracy. W obecnym biurze pracujemy już piąty rok i za każdym razem, kiedy zbliża się lato, pracownicy narzekają na upały. Myślałem o firmie stap hvacr , co o nich sądzicie?
Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline kej_say fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Lidka79 praktykant |
My u nas w domu w zeszłym roku zdecydowaliśmy się na klimatyzację. Te coraz większe upały powodują, że nie jesteśmy w stanie funkcjonować, stąd inwestycja w klimatyzację. Naszą zakładała Hydro Optima i jesteśmy bardzo zadowoleni. Cały proces był bardzo szybki i profesjonalny, klimatyzacja działa bez zarzutu, a my cieszymy się bardziej ludzkimi temperaturami. |
| |
Reklamy Google | |
offline Bakser fachowiec
|
Jeśli chodzi o serwis i montaż klimatyzacji to dobrze jest skorzystać z usług doświadczonych firm, by mieć pewność że urządzenie będzie niezawodne. Ja tak zrobiłem i komfort w domu jest teraz na o wiele wyższym poziomie niż przedtem. |
| |
offline MaciejMac inżynier
|
Też mam klimatyzację i nie wyobrażam sobie żyć bez klimatyzacji ciężko wytrzymać upały. Ja mam klimatyzację już 2 lata i nawet używam jej w zimę jak komuś jest chłodno to mamy funkcję grzewczą. Klimatyzacje zamawialiśmy w firmie Salix https://www.salixbydgoszcz.pl/kontakt z nimi współpracę bo najpierw odwiedzili nasz dom i doradzili jaka klimatyzacja będzie najlepsza. |
Ten post był edytowany przez MaciejMac dnia: 13 czerwca 2022, 11:42 | |
| |
offline Bartek1985 majster
|
My też mamy klimatyzację i wszyscy nas ostrzegali, że będziemy chorować i takie tak. Dobrze, że nikogo życzliwego nie posłuchaliśmy i klimatyzacja u nas powstała. Montażem klimatyzacji u nas w domu zajęła się firma https://splitsystem.pl/montaz-serwis/ i właśnie oni przyjechali do nas obejrzeli mieszkanie i doradzili jaka klima będzie dla nas najbardziej odpowiednia. Taką obsługę lubię bo były u nas firmy, które proponowały nam klimatyzację w ciemno. |
| |
Reklamy Google | |
offline JoaU kierownik
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Nie zapomnijcie także o tym, aby o klimatyzację odpowiednio dbać od strony zachowania porządku, ale również jakości powietrza nawiewanego i którym później oddychamy. Dlatego warto zwrócić uwagę na airok.pl gdzie będziecie mogli liczyć na profesjonalizm obsługi, dobre ceny i jednocześnie pełne wsparcie, aby podjąć jak najlepszą decyzję zakupową. W sezonie na pewno warto mieć pewność, że nie będzie żadnych problemów m.in z grzybami które w jednostce mogą powstać. |
| |
offline jamajka fachowiec
|
To prawda sama klimatyzacja przede wszystkim w naszych autach jest najczęściej wykorzystywana i chcę jeszcze powiedzieć, że ja również warto pamiętać o tym, aby ja regularnie czyścić. Od siebie zachęcam was do zapoznania się z ofertą firmy https://expertczystosci.pl/czyszczenie-klimat yzacji która robi to znakomicie. |
| |
offline martaszefc praktykant
|
Bardzo często spotykam się z dziwnym podejściem ludzi do serwisu klimatyzacji, mianowicie bardzo dużo osób uważa, że serwis klimatyzacji polega tylko na wymianie filtrów, sprawdzeniu szczelności i w razie potrzeby uzupełnieniu czynnika. Dotyczy to zarówno klimatyzacji w samochodzie jak i w domach. Z chęci oszczędności pomijamy tak ważną część jak odgrzybianie i ozonowanie klimatyzacji. To bardzo ważna czynność. Tym, którzy tego nie robią polecam artykuł "Odgrzybianie klimatyzacji – niezbędny zabieg dla zdrowia i komfortu" |
| |
Gość: Matimat praktykant |
Taką czynność jak odgrzybianie powinno się robić w ramach serwisu, niestety sporo firm żąda za to dodatkowych pieniędzy. Dlatego warto korzystać z usług dobrych i sprawdzonych fachowców. Piszą o tym na każdym kroku i przestrzegają przed korzystaniem z pomocy tak zwanych "złotych rączek". Oczywiście niektóre rzeczy możemy zrobić sami, ale są te które musi wykonać osoba z uprawnieniami. Zachęcam do zapoznania się z tym tekstem https://www.kreatywna.pl/styl-zycia/dom/korzy stanie-z-profesjonalnych-firm-oferujacych-montaz-klimatyzacj i/ |
|
Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸