Klimatyzacja - jaką wybrać?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

21 stycznia 2014, 20:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Co do Apeco to również polecam, nigdy się na nich nie zawiodłem, a rzetelności mogą pozazdrościć im inne firmy

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 stycznia 2014, 12:41

Właśnie się zastanawiam nad wyborem klimatyzacji i wentylatora do mojego nowego mieszkania. W sumie nie mam zielonego pojęcia na ten temat. Firma Apeco? Nigdy nie słyszałem, z jakiej miejscowości oni są?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 stycznia 2014, 13:20

Również zastanawiam się nad klimatyzacją. Latem w sypialni jest duszno i nie da się spać, otwieranie okien niewiele daje, dlatego myślę nad klimatyzatorem. Zastanawiam się czy można samodzielnie zamontować klimatyzator? Czytałam artykuł na ten temat - http://www.strefaklimatyzacji.pl/baza-wiedzy/ artykuly/zasady-poprawnego-montazu-klimatyzatora,5.html i moim zdaniem jest to trudne. Jednak myślę, że mój mąż poradzi sobie z montażem. Czy ktoś z Was samodzielnie montował klimatyzację? I drugie pytanie, jaki klimatyzator polecacie?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2014, 14:50

W województwie dolnośląskim gorąco polecam montaż klimatyzacji Wrocław Posiadanie klimatyzacji w domu to świetne rozwiązanie.

Ten post był edytowany przez amanda dnia: 24 stycznia 2014, 14:51
Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2014, 17:50

Również polece Apeco, skladałem u nich zamówienie już kilkukrotnie i byłem pozytywnie zaskoczony profesjonalizmem tej firmy. : )

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lutego 2014, 23:22

Głupio tak powtarzać po innych ale ja również polecam Apeco. Szybki czas realizacji, również montaż, niskie ceny, miła obsługa. Szczerze polecam : )

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2014, 16:31

Omijać szerokim łukiem firmę Klima24h.
Sprzęt zamontowany, zero gwarancji, dostarczonej faktury.
Kontakt telefoniczny -BRAK

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2014, 13:06

Ja zastanawiam się nad kupnem wentylatora do łazienki ostatnio utrzymuje się tam nieprzyjemny zapach, ściany pleśnieją ;( przeczytałam http://wentylatoryinfo.wordpress.com/2013/07/15/wentylatory- lazienkowe-jakie/ że zakup będzie dobrym rozwiązaniem, co myślicie ??

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2014, 15:10

Klimatyzacja powinna być przede wszystkim funkcjonalna. Na pewno nie warto na niej oszczędzać, bo od tego zależy komfort mieszkania w danej nieruchomości. Obecnie coraz więcej osób zwraca także uwagę na estetykę klimatyzatorów.

www.apeco.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2014, 08:49

Witam. Zgadzam się z opinią odnośnie firmy apeco. Sam też korzystałem z ich porad i jestem bardzo zadowolony. Fachowo ale i zrozumiale dla laika naświetlili mi temat. Tanio szybko i profesjonalnie ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 526

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >