Klimatyzacja - jaką wybrać?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

27 lutego 2014, 14:38

Zgadzam sie: good 0 bad

O to widzę firma Apeco ma już sporą liczbę zadowolonych osób. Też się teraz zastanawiam nad klimatyzacja. Jeśli mówicie że tacy fachowi to się skontaktuje z nimi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2014, 08:43

Myśmy do domu też kupili klimatyzacje z firmy apeco i sprawuje się bez zarzutów. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2014, 09:32

A ktoś zakladal instalacje Fujitsu? Widziałem ze firma http://www.ac-klimat.pl takie montuje i zastanawiam się czy to będzie dobry wybór. Doradzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2014, 15:33

Jaszczur, ja osobiście korzystałem z usług firmy apeco.pl no i jestem zadowolony. Profesjonalna obsługa i wysoka jakosc wykonczenia

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2014, 18:05

Masz tu przenośne klimatyzatory które wydajnością prawie nie ustępują tym stacjonarnym stałym : zimex/klimatyzator_b22 Jednakże polecam ten stały ze względu na malutkie rozmiary a ogromną wydajność : zimex/.../w_44
Całą ofertę masz tutaj : zimex.pl

Serwis 24h oraz wiele punktów. Zdecydowanie warto.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 marca 2014, 19:49

Ja wole jednak przenośne klimatyzatory. Może to dlatego że nie mam jeszcze własnościowego mieszkania i nie chce inwestować w stacjonarny klimatyzator w czyimś mieszkaniu. W apeco znalazłem bardzo fajne małe i tanie klimatyzatory

Zgłoś | Cytuj | Link

4 marca 2014, 21:36

U mnie też ta firma zakładała klimatyzator. Wszystko jest ok. Polecam ich bo są tego warci.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2014, 17:32

Nie wiem jak wy ale ja się bardzo pozytywnie zaskoczyłem działaniem firmy apeco. Jedna z nielicznych firm która stara się by klient wyszedł od nich zadowolony. Polecam ich bo naprawdę warto.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2014, 14:21

A ja moge polecic firme http://www.firmaszalek.pl/oferta/klimatyzacja -serwis/ , mam od nich klime i naprawde dobrze śmiga :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2014, 22:59

ja ze swojej strony mogę polecic firmę Apeco, pełen profesjonalizm

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 137

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >