klimatyzacja czasem okazuje się prawdziwym zbawieniem, ja bardzo się cieszę, że mam ją u siebie, kupiłem ją u http://www.firmaszalek.pl/
Gość: awat praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: maciek654 praktykant |
Na stronie swatt.pl masz hurtownię z instalacjami tego typu. Dobre jakościowo split i multi split, w tym też sporo przenośnych klimatyzatorów i akcesoria instalacyjne. Jak na razie nie narzekam, wyrabiają się w terminach, produkty docierają fajnie zapakowane, bez jakiś mechanicznych uszkodzeń podczas transportu. |
| |
Reklamy Google | |
offline Marcell fachowiec
|
|
| |
Gość: jurop878 praktykant |
mam dość dobre warunki wynegocjowane w hurtowni Swatt (ich strona – swatt.pl). Głównie zaopatrują mnie w klimatyzatory, a ostatnio najwięcej montuję modeli kasetonowych zwłaszcza. Dobra obsługa, mają markowe rzeczy, nie są to produkty rodem z Chin czy innych Wietnamów. Gwarancja, porządne opakowanie podczas dostawy, szybki kontakt telefoniczny z obsługą. |
| |
offline Gree.pl doświadczony
|
W kwestii instalacji klimatyzacji do naszego domu,to
oczywiście dobrym pomysłem będzie pomyśleć o tym już
na etapie planowania budowy, dzięki czemu bez problemu
będziemy w stanie to wykonać, natomiast w kwestii montażu
klimatyzatora już do gotowego domu to też nie będzie
problemu, bo wystarczy wybrać dobrą i sprawdzona firmę
która się tym zajmie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: nurton praktykant |
Klimatyzacja ułatwia życie. Ja ostatnio miałem problemy ze swoją klimatyzacją i postanowiłem zgłosić się do www.v-serwis.pl Naprawili mi ją i w największe upały siedziałem w chłodnym mieszkaniu. Jeżeli jesteście z Wielkopolski i macie problemy z klimatyzacją to polecam wam tę firmę. |
| |
offline Poznajmniepoznan8 inżynier
|
U mnie montażem klimatyzacji zajęła siię firma http://www.jlm.fr.pl/ -są najlepsi i bezkonkurencyjni w swoim fachu. |
| |
offline Urszula31 majster
|
|
| |
offline Panda-automation.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: xuli praktykant |
Warto zainwestować w klimatyzację w mieszkaniu. Latem przy wysokich temperaturach w blokach nie da się wytrzymać. Jeżeli mieszkacie we Wrocławiu to polecam wam zgłosić się do www.klima-venta.pl Zajmują się projektowaniem i montowaniem systemów klimatyzacji. |
|