Klimatyzacja - jaką wybrać?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

18 września 2013, 09:10

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam! Zdecydowałam, że zamontuje w domu klimatyzator i teraz rodzi się pytanie, który wybrać? Zastanawiałam się nad tymi modelami:

1) http://www.klimatyzacja-wroclaw.pl/pl/show/lg -artcool-libero-mirror-12
2) http://www.klimatyzacja-wroclaw.pl/pl/show/md v-12

Co myślicie? Który polecacie?

Ten post był edytowany przez green_girl dnia: 18 września 2013, 09:10
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 września 2013, 14:25

Uważam,ze w naszym klimacie i skromnych latach warto zainwestować w przenośny klimatyzator,który podczas tych kilkunastu dni lata skutecznie ochłodzi nasze życie.

www.PieceMans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 października 2013, 13:36

Zawsze jak masz wątpliwość, pytaj osób, które znają się na tym najlepiej. Klimatyzacja to bardzo istotna decyzja, dlatego skorzystaj z usług specjalistów - klimatyzacjamakow.pl/Skorzystałem z ich usług i jestem bardzo zadowolony!

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:43
Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2013, 09:36

Jeżeli szukacie dobrych klimatyzatorów, to powinniście sprawdzić tutaj:
http://klima-sklep.pl/83-klimatyzatory-kasetonowe

Zgłoś | Cytuj | Link

7 listopada 2013, 09:55

Co racja to racja. Sam korzystam z tych klimatyzatorów, są bardzo dobre

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 listopada 2013, 13:09

Ja z mężem postawiliśmy na firmę. Przyszli, założyli i wszystko sprawnie działa.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2013, 12:18

jeśli masz wątpliwości co do modelu klimatyzacji to najlepiej zapytaj się fachowców, którzy się na tym znają – w końcu to nie jest mały wydatek

Zgłoś | Cytuj | Link

3 grudnia 2013, 10:42

Użytkownik PieceMans_pl napisał: Uważam,ze w naszym klimacie i skromnych latach warto
zainwestować w przenośny klimatyzator,który podczas tych
kilkunastu dni lata skutecznie ochłodzi nasze życie.

Kompletnie się z tym nie zgadzam, takie przenośne klimatyzatory są niepraktyczne. Klimatyzacja do mieszkania powinna być dopracowana w każdym szczególe tak aby była funkcjonalna i ochładzała mieszkanie w czasie upałów.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 stycznia 2014, 17:45

Zapytaj może jakiejś firmy, która zakłada klimę? Ja skorzystałem z opinii http://www.apeco.pl/ i dobrali odpowiedni klimatyzator do mojego domu i mojej kieszeni.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2014, 18:51

Również korzystałem, ale nie tylko z porad, ale także i z usług firmy apeco.pl , nie dosć, że ceny konkurencyjne, to w dodatku świetna jakość wykonania :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 139

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >