Klimatyzacja - jaką wybrać?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

28 października 2015, 11:20

Zgadzam sie: good 0 bad

To poniekąd kwestia budżetu jaki jesteś wstanie przeznaczyć na ten cel,ale generalnie warto wg mnie zastanowić się również nad przenośnym klimatyzatorem,szczególnie przydatny podczas upalnych dni,.

www.PieceMans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2015, 22:40

Jeśli chodzi o klimatyzatory typowo domowe, to warto poszukać produktów dobrej jakości. Warto pamiętać o tym, że takie urządzenie musi być dopasowane do konkretnego pomieszczenia, aby najlepiej wykorzystać jego pozytywne strony. W przeciwnym wypadku niepotrzebnie wydamy pieniądze. Zajrzyjcie sobie tutaj http://kupwentylacje.pl/klimatyzacja-domowa

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 listopada 2015, 12:02

też uważam że najlepiej skorzystać z firm które ktoś polecił, ja w ten sposób dostałem namiary na bardzo dobrą firmę www.etp.pl, która zakładała klimę u znajomego no i później u mnie. Naprawdę świetni fachowcy, wszystko chodzi bez zarzutu.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2015, 22:11

na twoim miejscu sprawdzilbym hurtownie www.pefra.pl moj znajomy mowil, ze jest to jedna z najlepszych w naszym kraju, na pewno cos dobrego znajdziesz

Zgłoś | Cytuj | Link

15 listopada 2015, 06:41

Wydaje mi się, że to dosć indywidualna sprawa jest, taki wybór klimatyzacji. Trzeba się poradzić odpowiedniej firmy, bo w sumie to oni się znają na takich sprawach, wezmą pod uwagę metraż, lokalizację itd. U mnie klimatyzację dobierała firma Klima Premium i uważam, że jest bardzo dobrze dobrana. Odpowiednia moc do metrażu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 listopada 2015, 21:17

Ja tez sam nie wiem jaka wybrac, moj znajomy polecil mi firme www.ekowent-wentylacja.com.pl zeby sie doradzic, czy moze ktos korzystal z ich uslug?

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2015, 13:16

ja postawiłem na www.puchlodz.pl :) nikt mi nie polecal, zadnych opinii nie czytalem. sam sprawdzilem i sie oplacilo :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2016, 22:32

Do montażu klimatyzacji trzeba mieć bardzo dobrą ekipę, która dokładnie na podstawie projektu dokładnie wszystko wykona. Mogę wam dać namiar do dobrej firmy: http://www.jlm.fr.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2016, 19:41

ja zamontowalem klimatyzator firmy http://kaisai.pl/ i dziala bez zarzutu, cieplejsze dni sa dzieki temu do wytrzymania, polecam wszystkim

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2016, 08:29

Właśnie znajomi mają podobny klimatyzator i chwalą sobie takie rozwiązanie,szczególnie podczas większych upałów,chociaż jestem zdania,ze tutaj zda egzamin również zwykły klimatyzator przenośny.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 253

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >