Klimatyzacja - jaką wybrać?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

10 marca 2016, 09:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Na rynku jest teraz tyle klimatyzacji, że nie wiem na którą się zdecydować. Widziałem ofertę firmy http://centrumklima.myfreesites.net/ wiecie coś ich klimatyzacjach? Ze specyfikacji wynika, że są bardzo dobre. Klimatyzacja nie musi być bardzo wydajna, mam mały dom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 marca 2016, 09:29

Szkoda inwestować w klime, zdrowie ci podupadnie, wiem bo zięć miał i cały czas prychał, zastanów sie dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 marca 2016, 11:46

tanio można dostać klimatyzatory u http://www.firmaszalek.pl/oferta/klimatyzacja -serwis/ oni zajmują się też montażem, serwisem, mają ciekawą ofertę

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2016, 20:38

Najprościej i najtaniej jest się poradzić w firmie, która działa na rynku od lat, tu macie namiar: http://airengineering.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2016, 08:39

Oj z tym doborem klimatyzatora to niby takie proste, ale jak przychodzi co do czego to nie wiadomo od czego zacząć. Dlatego za proponuję najpierw trochę poczytać np. na http://www.strefaklimatyzacji.pl/ a dopiero później brać się za zakup i montaż.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 maja 2016, 19:48

Polecam montaż klimatyzacji przez firmę Ecotechnik, która wykonywała taką usługę u mnie w pracy. Pracownicy bardzo szybko zamontowali klimatyzator biurowy i dali gwarancję na serwis. Klimatyzacja biurowa działa doskonale i sprawdza się idealnie w upalne dni. Dodatkowo skorzystam z ich usług w celu założenia u mnie w domu pompy ciepła, ponieważ pompy ciepła są doskonałą alternatywą dla ogrzewania domu. Jest to rozwiązanie, które po latach zwraca się z nadwyżką. Ecotechnik zajmuje się montażem, serwisem pomp ciepła, klimatyzacji w domach, mieszkaniach i firmach. Mają wielu zadowolonych klientów w okolicach Wrocławia, Oleśnicy, którzy mogą potwierdzić słuszność montaży pompy ciepła w swoim domu. Więcej informacji można znaleźć na ich stronie: www.ecotechnik.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2016, 14:12

To pytanie do firm,y u ktrej zamowiecie instalacje, trzeba mieć na uwadze rozkład pomieszczeń, wielkość, nasłoneczneinei no i wybrać klimatyzaotyr, które są energooszczędne. U nas są akurat naścienne z firmy Chłód-Klim. Takie nam najbardziej podpsowały. Są elegancko umieszczone, tak więc nie psuac estetyki pomeiszczeń, a komfrot w lato, jak jest 20 stpnie jest bezcenny

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2016, 22:56

z tym pytaniem to do ekspertow w tej dziedzinie, z klimatyzacji moge polecic Ci firme www.klima-venta.pl mam nadzieje, ze Ci pomoga

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2016, 16:55

ja mam u siebie w domu klimatyzator LG i jestem bardzo zadowolony. Nie wyobrażam sobie już zycia bez klimy. U nas montażem klimatyzacji w mieszaniu zjamowala się firma Termopol Ice http://www.termopolice.com/klimatyzacja. dostaniecie u nich różne typu klimatyzatorów w tym typu Multi Split.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2016, 15:22

Genetalnie pomysł ok, bo klima i grzeje i chłodzi. Ale warto też zadbać o to, aby słońce nie wpadało do mieszkania (latem), a zimą nie uciekało ciepło przez okna. Może markizy do okien pionowych??

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 167

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >