Klimatyzacja - jaką wybrać?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

27 lutego 2014, 14:38

Zgadzam sie: good 0 bad

O to widzę firma Apeco ma już sporą liczbę zadowolonych osób. Też się teraz zastanawiam nad klimatyzacja. Jeśli mówicie że tacy fachowi to się skontaktuje z nimi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2014, 08:43

Myśmy do domu też kupili klimatyzacje z firmy apeco i sprawuje się bez zarzutów. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2014, 09:32

A ktoś zakladal instalacje Fujitsu? Widziałem ze firma http://www.ac-klimat.pl takie montuje i zastanawiam się czy to będzie dobry wybór. Doradzicie?

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2014, 15:33

Jaszczur, ja osobiście korzystałem z usług firmy apeco.pl no i jestem zadowolony. Profesjonalna obsługa i wysoka jakosc wykonczenia

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2014, 18:05

Masz tu przenośne klimatyzatory które wydajnością prawie nie ustępują tym stacjonarnym stałym : zimex/klimatyzator_b22 Jednakże polecam ten stały ze względu na malutkie rozmiary a ogromną wydajność : zimex/.../w_44
Całą ofertę masz tutaj : zimex.pl

Serwis 24h oraz wiele punktów. Zdecydowanie warto.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 marca 2014, 19:49

Ja wole jednak przenośne klimatyzatory. Może to dlatego że nie mam jeszcze własnościowego mieszkania i nie chce inwestować w stacjonarny klimatyzator w czyimś mieszkaniu. W apeco znalazłem bardzo fajne małe i tanie klimatyzatory

Zgłoś | Cytuj | Link

4 marca 2014, 21:36

U mnie też ta firma zakładała klimatyzator. Wszystko jest ok. Polecam ich bo są tego warci.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2014, 17:32

Nie wiem jak wy ale ja się bardzo pozytywnie zaskoczyłem działaniem firmy apeco. Jedna z nielicznych firm która stara się by klient wyszedł od nich zadowolony. Polecam ich bo naprawdę warto.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 marca 2014, 14:21

A ja moge polecic firme http://www.firmaszalek.pl/oferta/klimatyzacja -serwis/ , mam od nich klime i naprawde dobrze śmiga :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2014, 22:59

ja ze swojej strony mogę polecic firmę Apeco, pełen profesjonalizm

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 405

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >