Fachowo prowadzą hurtownię Swatt. U nich poszukaj. Na stronie swatt.pl jest cała baza produktów. Można wentylatory dostać na dobrych warunkach, ale są też chłodnice, innego typu mniejsze akcesoria, także w zasadzie takie ABC z punktu widzenia potrzeb instalatora. Mam z nimi jak na razie dobre doświadczenia – dużo nie biorą, a produkty są lepszej klasy.
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸
Gość: margo65 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: WalDi5 praktykant |
Ja postawiłem na klimatyzator od Elektroluxa i myślę, ze to dobry wybór, bo jak na razie ten sprzęt jest niezawodny. Poza tym to urządzenie jest energooszczędne, ma funkcje usuwania wilgoci i tryb pracy nocnej. Ja sobie zamawiałem klimatyzator przez firmę Biernat http://klimatyzacja.szczecin.pl/, która ma spory wybór takich urządzeń dla domów i biur. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: pan7kracy praktykant |
Dużo klimatyzatorów ściennych zamówiłem przez ostatni rok z hurtowni Swatt – swatt.pl. Nie mam żadnych reklamacji, także powinny rzeczywiście dobrze działać u klientów. Co do samej hurtowni to obsługę mają na dobrym poziomie, nie oszukują na parametrach urządzeń, to co w opisie na stronie to rzeczywiście ma pokrycie w realu. Warto u nich sobie takich systemów poszukać, mają duży wybór i różne segmenty cenowe. |
| |
Gość: jurop878 praktykant |
Bardzo jestem zadowolony z klimatyzatorów ściennych split z inwerterem 3,4 które zamawiam z hurtowni Swatt. Dobry, wygodny montaż, wydajność, długa trwałość. Na stronie swatt.pl są pokazane wszystkie urządzenia jakie mają w ofercie. Jest cała zakładka – klimatyzacja, tam można wszystko znaleźć. Na plus bym jeszcze wymienił fakt, że sprzęt jest faktycznie fizycznie dostępny a nie tylko pokazany na stronie, bo niestety w wielu hurtowniach online jest odwrotnie. |
| |
offline pietrek34 inżynier
|
|
Ten post był edytowany przez pietrek34 dnia: 19 czerwca 2019, 10:11 | |
| |
Reklamy Google | |
offline mantra doświadczony
|
Jeśli, ktoś jest zainteresowany kupnem klimatyzacji albo wentylacji to warto zgłosić sie do nich https://www.klimacentrum.pl/, doradza jaką firmę wybrać, zamontują a w razie czego oferują serwis. |
| |
offline doityourself fachowiec
|
w mojej firmie mamy takie klimatyzatory http://www.climapolska.com.pl/klimatyzatory-l g/ i naprawdę są niezawodne. LG ogólnie to bardzo dobra firma, wiadomo nie robią tylko klimatyzatorów a jest grono osób ktore twierdzą, że najlepiej kupować producentów, ktorzy tylko tym się zajmują :) |
| |
offline Gree.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: iw090 praktykant |
A ja mogę Ci polecić klimatyzatory Daikina. Kiedyś byłem sceptycznie nastawiony jednak od 3 lat nie mam z nimi najmniejszego problemu. Namówili mnie kiedyś w jednej firmie pod Warszawą, twierdząc, że LG czy Mitsubishi produkuje wszystko, a Daikin specjalizuje się tylko w klimatyzacji. Co prawda była różnica w cenie, aczkolwiek do tej pory nic się nie dzieję z jednostkami. Jak dobrze pamiętam to jest chyba adres tej firmy hakom |
| |
offline Fingaris inżynier
|
|
|
Stron: 20 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸