![]() Gość: Arkadiusz Mazur praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Oraczyński Władek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: wqdd praktykant |
|
| |
![]() Gość: htrhtrhrt praktykant |
|
| |
![]() Gość: greeg praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Ovilina praktykant |
Ja nie założyłam klimatyzacji, od razu po niej choruję. Jakoś mój organizm po prostu nie toleruje tego rodzaju rzeczy. Musiałam więc coś innego wykombinować, postawiłam na markizy do okien pionowych Fakro. Powiem szczerze, że problem się rozwiązał, bo markizy po prostu sprawnie hamują wpadanie ciepła do mieszkania. No i estetycznie wyglądają. |
| |
offline ![]() budowniczymichal fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() góral68 majster
![]() |
Ja też mam taki klimatyzator z http://a-tec.pl/ i bardzo dobrze spełnia swoja funkcje. Klimatyzację z tej firmy mam 2 lata i przez ten czas nic się z nią nie działo. Regularnie ja sprawdzamy ( 2 razy w roku ) i jeżeli tego się pilnuję to klimatyzacja będzie nam służyła długie lata. |
| |
![]() Gość: hollyke3 praktykant |
|
| |
![]() Gość: Loan Cash praktykant |
|
|
Klimatyzacja w domu – w sypialni czy w salonie? [ARTYKUŁ SPONSOROWANY]
«
Powrót do artykułu: Klimatyzacja w domu – w... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Jak zdobyć maszyny budowlane? Liczba postów: 492 Grupa: Budowa i re... Osobiście mogę Wam polecić sprawdzić stronę https://www.mastech-technology.pl/ , na której znajdziecie ofertę firmy Mastech, która jest producentem nowoczesnych...
- Zestawy transportowe jako innowacyjne rozwiązanie Liczba postów: 12 Grupa: Budowa i re... Szukając solidnych taśm przenośnikowych i akcesoriów do transportu wewnętrznego, warto sprawdzić, co oferuje Coneco. Ich oferta obejmuje nie tylko taśmy od spra...
- Niezawodne przecinarki - maszyny niezbędne w wielu... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... The level of brilliance that you have displayed here is nothing short of astounding. Your performance has not even come close to meeting my expectations in any....
- Jaki tynk wybrać? Nowy tynk Silikon Protect 03 fir... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... This information was something that I had been looking for for a considerable amount of time. It took me a total of six hours to find it on your website after I...
- Jak można przyspieszyć prace związane z tynkowanie... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Dla tych, którzy zajmują się wykończeniówką albo pracami tynkarskimi to pace i szpachelki zawsze są przydatne. Paca styropianowa, tarki, nierdzewne czy na siatk...