Gość: sacsaca praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Smarttrans.net.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mizzzik kierownik
|
Zadzam się ja zainstalowałem klimatyzację w zeszłym roku z tej firmy www.firmaszalek.pi dało nam to ulge podczas tegorocznych upałów. |
| |
Gość: iga33 praktykant |
my tez w tym roku zdecydowaliśmy się na klimatyzację, firma www.climag.pl wszystkim się doskonale zajęła i cena nie była kosmiczna:) |
| |
offline Euro-Zakupy.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
offline tadekburdzy inżynier
|
Ja również nie wyobrażam sobie dzisiaj mieszkania bez klimy. Zwłaszcza przez ostatnie lata upały dawały się we znaki. Na terenie Krakowa mogę z czystym sumieniem polecić http://www.klimasoft.pl/ - w razie potrzeby odpowiednio doradzą i przy okazji porządnie zamontują, tak jak trzeba. Pozdrawiam:) |
Ten post był edytowany przez tadekburdzy dnia: 16 maja 2018, 12:50 | |
| |
offline Panda-automation.pl doświadczony
|
|
| |
offline NovaKlima.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: Instant Online Loans praktykant |
|
|
Klimatyzacja w mieszkaniu. Wady i zalety
«
Powrót do artykułu: Klimatyzacja w mieszkaniu. Wady i... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Budowa domu to najlepsza inwestycja Liczba postów: 28 Grupa: Budowa i re... Planujesz remont lub kupno nieruchomości? Współpraca z rzeczoznawcą budowlanym pozwoli uniknąć kosztownych niespodzianek. Fachowa ocena stanu technicznego budyn...
- Jak wykończyć narożniki w suchej zabudowie, aby by... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Odzież robocza najlepsza na upały Liczba postów: 149 Grupa: Budowa i re... Użytkownik Dawidek1 napisał: Co sądzicie o zakupach w sklepach internetowych i jak często korzystacie z tej opcji? W sklepach internetowych lubię kupować, acz...
- Profesjonalne wózki widłowe Liczba postów: 84 Grupa: Budowa i re... Potrzebujesz niezawodnych wciągników i podnośników? Mipromet to firma, która oferuje szeroki wybór osprzętu do wózków widłowych. Sprawdź ich ofertę na https://m...
- Wózki widłowe - sprawniej między regałami Liczba postów: 48 Grupa: Budowa i re... Jeśli szukasz osprzętu do wózków widłowych, warto sprawdzić ofertę Mipromet. Mają szeroki wybór produktów, jak łańcuchy, wciągniki czy podnośniki, które poprawi...