Klimatyzacja w mieszkaniu. Wady i zalety

« Powrót do artykułu: Klimatyzacja w mieszkaniu. Wady i... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

16 września 2016, 08:44

Zgadzam sie: good 0 bad

wedlug mnie Klima ma praktycznie same zalety, a jeżeli się o nia dobrze dba to pozbywamy się większości wad, w tym temacie mogę polecic śmiało firme www.klima-venta.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 września 2016, 12:45

Mam podobne zdanie i również uważam, ze klimatyzacja w mieszkaniu ma same plusy, a szczególnie odczujemy to podczas wysokich temperatur i upałów, wtedy właśnie klimatyzacja jest dla nas prawdziwym wybawieniem.

www.Smarttrans.net.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 września 2016, 13:42

Zadzam się ja zainstalowałem klimatyzację w zeszłym roku z tej firmy www.firmaszalek.pi dało nam to ulge podczas tegorocznych upałów.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2016, 23:40

my tez w tym roku zdecydowaliśmy się na klimatyzację, firma www.climag.pl wszystkim się doskonale zajęła i cena nie była kosmiczna:)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2016, 13:40

Nie widzę żadnych minusów klimatyzacji w domu poza wyższymi rachunkami za prąd, poza tym jest to prawdziwe ukojenie podczas upalnych dni, wiec moim zdaniem taka inwestycja na pewno sie opłaca.

www.Euro-Zakupy.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 maja 2018, 17:38

Ja jestem zadowolony z klimatyzacji w mieszkaniu. Jest cicha, energooszczędna i bardzo wydajna. Klimatyzator zamawiałem z www.tomex-klimatyzacja.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 maja 2018, 12:49

Ja również nie wyobrażam sobie dzisiaj mieszkania bez klimy. Zwłaszcza przez ostatnie lata upały dawały się we znaki. Na terenie Krakowa mogę z czystym sumieniem polecić http://www.klimasoft.pl/ - w razie potrzeby odpowiednio doradzą i przy okazji porządnie zamontują, tak jak trzeba. Pozdrawiam:)

Ten post był edytowany przez tadekburdzy dnia: 16 maja 2018, 12:50
Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2018, 08:58

Wad jako takich nie widzę, natomiast montaż klimatyzacji w mieszkaniu ma moim zdaniem same plusy i znacznie poprawi komfort funkcjonowania latem. Akurat na Panda-automation.pl służymy swoją pomocą, to nasza specjalizacja.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2018, 09:04

Tutaj mogę się zgodzić, jeżeli dobierzemy odpowiedni system oraz urządzenie do klimatyzacji, to w praktyce odczujemy same plusy takiego rozwiązania oraz niesamowity komfort. Polecam zerknąć na NovaKlima oraz urządzenie Breezair.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2018, 09:05

loans no credit check personal loan emi calculator payday check advance personal loans no credit no credit loans no credit loans california cash advance loan with no credit loans with bad credit personal loans with no credit check advance online

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 583

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >