offline ![]() tusek doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Michau praktykant |
Może niech najpierw zajrzy do specyfikacji Merkurego i
doczyta, czy ma wszystko, czego potrzebuje
http://www.zebiec.com.pl/pl/kotly-co/linia-supernova/merkury
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Anna78 praktykant
![]() |
Szczerze mówiąc to nie słyszałam o tej firmie ,natomiast sama kupiłam dwa lata temu kocioł Witkowskiego .Możesz sobie wejść na stronę i się dowiedzieć tego ,czego potrzebujesz http://www.kotly-witkowski.pl/ . Trochę czasu minęło i działa bez zarzutów.Ja kupiłam kocioł z podajnikiem tłokowym EKW-RAPS PLUS .Ale są też inne rodzaje. |
| |
![]() Gość: donek praktykant |
|
| |
![]() Gość: poler praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Ratni praktykant |
Faktycznie Merkury do ciekawy kocioł jednka daleko mu do
Tekla Draco Duo (którego jest jak sie wydaje
odpowiednikiem). Zresztą na poniższej stronie można je
porównać i samemu wyrobić sobie opinię: |
| |
![]() Gość: Lotr praktykant |
|
| |
offline ![]() MORDIMER inżynier
![]() |
Merkury należy bardziej popularnych kotłów na rynku ze
względu na jakość, konstrukcję, sterowanie. Różni się
on od modelu KP przede wszystkim tym, że posiada inny
układ odprowadzania spalin oraz ma dodatkowy ruszt
wodny. |
| |
offline ![]() Kociol.net inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: Maksymalnie praktykant |
|
|
Kocioł
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Czy dalej opłaca się stawiać na pompy ciepła? Liczba postów: 1 Grupa: Robimy inst... W dzisiejszym świecie, gdzie zrównoważony rozwój i oszczędność energii stają się priorytetem, Imperial Energy oferuje innowacyjne rozwiązania, które przekształc...
- Ogrzewanie podczerwienią Liczba postów: 21 Grupa: Robimy inst... Bardzo dobrze, że wszedłem do tego wątku. O tym wątku także powiem kumplowi. ______________________________ _______________ panele słoneczne Tarnów
- jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 800 Grupa: Robimy inst... Oprócz rozważanych form ogrzewania, warto zwrócić uwagę na rozwiązania oparte na odnawialnych źródłach energii, takie jak biomasa. W tym kontekście interesująca...
- Praca dla hydraulików BELGIA Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Poszukujemy doświadczonych hydraulików do pracy na terenie BELGII. Więcej informacji pod nr telefonu: 501 935 159
- problem z kranem Liczba postów: 10 Grupa: Robimy inst... Witam, Problem, który Pan opisuje, wskazuje na obecność powietrza w instalacji wodnej, co może mieć kilka przyczyn: Nieszczelność na ssaniu pompy – jeśli inst...