Kolektory

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

13 marca 2015, 20:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Ok :) Jak będzie już wszystko zamontowane i sprawdzone to dam znać jakie uzyski ciepła można z nich otrzymać :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 marca 2015, 19:59

Chociaż nie wiem czy to będzie widoczne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2015, 19:17

ja właśnie zastanawiam się nad kupnem modułów fotowoltanicznych w http://www.jak2002.pl/ Olsztyn, z tego co wiem to ludzie sobie chwalą je

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2015, 11:12

Nie słyszałem o nich, ale to pewnie dla tego, że nic się nie dzieje w tematach związanych z kolektorami, zbyt mało osób się udziela.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 lipca 2015, 17:58

Za niedługo ma przyjść mój pierwszy moduł fotowoltaiczny z regulatoremładowania i akumulatorem no i zobaczymy co z tego będzie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lipca 2015, 11:30

A z jakiej firmy wziąłeś? Ile wydałeś?

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2015, 20:33

Jezeli chodzi o Panel fotowoltaiczny to od Brass- PV Standard, wydaje mi się, że monokryształ będzie najlepsza opcją, ponieważ ma bardzo wysokie sprawności :)

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lipca 2015, 22:54

Dopiero jak zacząłem szukać tego modelu o którym napisałeś to zobaczyłem jaki jest wybór w braasie pod tym względem. Nie spodziewałem się tego.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2015, 13:59

To prawda :) Równiez wcześniej byłem przekonany, że zajmuja się tylko dachówkami, a tu dodatkowo kolektory słoneczne i panele fotowoltaiczne i to na prawdę mają spory wybór oraz co do ich jakości patrząc na paramerty również jestem mile zaskoczony :)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2015, 21:39

Hm, no tak wybór mają już całkiem szerokie, a z tego co się orientuję w temacie, to co jakiś czas wprowadzają na rynek nowe produkty, co jest według mnie dobrym znakiem, bo widać, że firma nie stoi w miejscu, a się rozwija.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 463

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >