Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
Gość: xemkax praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline roboczogodzina doświadczony
|
Osobiście uważam, że nie warto. Dopóki w Polsce nie będzie prawdziwych dopłat dla osób myślących w sposób nowoczesny, czytaj inwestujących w odnawialne źródła energii, to się nie opłaca. Jak widać nikomu nie zależy żeby to państwo było nowoczesne i innowacyjne. Wszystko tylko byle by jak najwięcej pieniędzy zostało w kasie państwa. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Zdzisław praktykant |
Ja mam zamontowane kolektory rurowo-próżniowe - z tego co wiem najlepiej się sprawdzają. Od wiosny do jesieni mamy ciepłą wodę - udogodnienie jest naprawdę realne! Mi polecono firmę Soleko (www.kolektory.com). Oni istnieją od ponad 10 lat i wiem,że nie znikną z dnia na dzień, jak to bywa z innymi firemkami próbującymi zbić kasę i zniknąć (już nie jedną taką historię słyszałem). Mam pewność,że jest serwis gwarancyjny itp. Mam zamontowane kolektory marki Apricus, firmy australijskiej z dłuuugim doświadczeniem w tej branży! Polecam! A wszystkie formalności związane z dofinansowaniem załatwia firma, bardzo sprawnie! |
| |
Gość: Zdzisław praktykant |
Ja mam zamontowane kolektory rurowo-próżniowe - z tego co wiem najlepiej się sprawdzają. Od wiosny do jesieni mamy ciepłą wodę - udogodnienie jest naprawdę realne! Mi polecono firmę Soleko (www.kolektory.com). Oni istnieją od ponad 10 lat i wiem,że nie znikną z dnia na dzień, jak to bywa z innymi firemkami próbującymi zbić kasę i zniknąć (już nie jedną taką historię słyszałem). Mam pewność,że jest serwis gwarancyjny itp. Mam zamontowane kolektory marki Apricus, firmy australijskiej z dłuuugim doświadczeniem w tej branży! Polecam! A wszystkie formalności związane z dofinansowaniem załatwia firma, bardzo sprawnie! |
| |
offline szymon.b praktykant
|
|
Ten post był edytowany przez szymon.b dnia: 9 maja 2013, 10:04 | |
| |
Reklamy Google | |
offline BopBudowniczy praktykant
|
|
| |
offline BopBudowniczy praktykant
|
|
| |
offline Areq doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez Areq dnia: 5 sierpnia 2013, 10:06 | |
| |
Gość: Konrad00 praktykant |
Mnie przekonały kolektory od firmy Keno dostępne tutaj: http://www.klimatsklep.pl/kolektory-sloneczne-cat-100.html W porównaniu do kolektorów konkurencji kolektory firmy KENO posiadają zwiększoną wytrzymałość rur próżniowych na czynniki zewnętrzne np. gradobicie, wynikającą z zastosowania hartowanego szkła boro-krzemowego o grubości 2mm. Do tego dają aż 5 lat gwarancji na kolektory. |
| |
Gość: Wiktorius praktykant |
|
|
Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸