Najlepiej wybrać kolor dachówki jaki jest odpowiedni pod kątem elewacji. Oczywiście tutaj możliwości mamy bardzo wiele. Ważne aby taka dachówka najzwyczajniej w świecie pasowała do aranżacji. Możliwości w tym aspekcie mamy bardzo wiele, aby ogólna stylistyka domu była najzwyczajniej w świecie zachowana.
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 16 17 18 19 20 ▸ ▸▸
offline cocojiang praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Kolor dachówki bardzo często jest dla nas dużym problemem, ponieważ wiele modeli jest dostępnych w niewielu kolorach. Na szczęście to nie dotyczy oferty Braas, ponieważ nie tylko stawiają na najwyższą jakość dachówki ale również szeroką ofertę kolorów w przypadku dachówek ceramicznych jak i cementowych |
| |
Reklamy Google | |
offline PauloEs191 praktykant
|
Ja zamówiłem wiśniową blachodachówkę z Budmatu. Wygląda mistrzowsko. Ale nie wiem czy do karmelowej elewacji by pasowała. Możesz sprawdzić tę firmę bo mają też ciemniejsze kolory a jakość materiałów bardzo wysoka, można wszystko sprawdzić na ich stronie. Teraz też jest łatwiej, bo możesz sobie zrobić wizualizację (nawet za darmo w internecie jak dobrze poszukasz) i widzisz co i jak wygląda. |
| |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
offline JanuJanu fachowiec
|
Ja kupowałem dachówki w tej hurtowni https://www.dachlux.pl/. Szczerze polecam, z tak dużym wyborem materiałów już dawno się nie spotkałem. Ponad to dobra jakość z przyzwoitą cenę, wiec wart jest się zorientować w ich ofercie. |
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
No to może warto pójść w klasyczną czerwień jeżeli chcemy aby dach był ponadczasowy i co ważne pasował praktycznie do każdej elewacji, a pomimo mijających lat utrzymywał swój kolor i brak zabrudzeń. Zajrzyj do oferty Braas i zwróć uwagę np. na dachówkę Romańska Cisar. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
|
Stron: 21 ▾ ◂◂ ◂ 16 17 18 19 20 ▸ ▸▸