offline ![]() Kasiunia 2011 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() iciesla fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Anna.D1980 majster
![]() |
|
| |
offline ![]() Morlinek majster
![]() ![]() |
Mówisz o 3+1. Mimo, że jestem facetem to tez lubię tak "ozdobione" ściany. W kuchni tak mam :) I powiem Wam wygląda naprawdę fajnie. Mamy taką wnękę małą w której jest mocowany do ściany stolik rozkładany do tego cztery krzesełka i tapeta w zakątku, reszta ścian jest pomalowana farbą lateksową, jest niezwykle miło w kuchence :) |
| |
offline ![]() Morlinek majster
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kanders kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() HubaBuba inżynier
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() Vincent_Vega fachowiec
![]() ![]() |
Tutaj daję linki do zdjęć naszej sypialni, bo tylko tam
mam połączenie tapety z farbą, farby i tapety-Flugger,
pomysł żony, zdjęcia robione rok temu tuż po remoncie:
http://www14.speedyshare.com/files/29905348/download/nasza%2
0sypialnia%201.jpg |
| |
offline ![]() jakub zawadzki kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Kasiunia 2011 inżynier
![]() |
|
|
Kolor farby
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- ciekawe dekoracje Liczba postów: 490 Grupa: Ciekawe pom... co myślicie o hiacynt sztuczny kwiat jako dekoracja do domu ?
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 653 Grupa: Ciekawe pom... Jeśli kochasz podróże i poszukujesz miejsca, gdzie możesz podzielić się swoimi doświadczeniami a także zaczerpnąć inspiracji od innych, powinieneś zajrzeć na f...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 51 Grupa: Ciekawe pom... A ja zastanawiam się nad tymi meblami do kuchni na wymiar z Knurowa - https://meblezarzyccy.pl/meble-do-kuchni -na-wymiar-knurow/. Kuchnia jest sercem domu — to....
- Elementy urządzeń przemysłowych Liczba postów: 24 Grupa: Ciekawe pom... Przemysł w dzisiejszych czasach rozwija się w zastraszającym tempie, a jednym z kluczowych elementów jest dystrybucja ciekłego azotu. Ten gaz ma szerokie zastos...
- prawnik płock Liczba postów: 19 Grupa: Ciekawe pom... Mi bardzo pomógł prawnik Chrzanów, którego w 100% polecam. To osoba z dużym doświadczeniem i wiedzą.